2777
2789
عنوان

مگه چند سال جوونیم

599 بازدید | 48 پست

سلام من یه پسری ام که یه سال از سربازی اومدم حسابدارم 26 سالمه حقوقمم 20 تومنه تازه شروع کردم و دارم مهارت هامو زیاد میکنم و رویه رشدم. ولی خانواده هیچ کاری نمیکنن برام . میگن حالا صبر کن خونه ماشین اکی کنی . اخه با این حقوقا و تورم خونه ماشین بخدا ارزو شده. ماشین شاید بتونم ولی خونه نمیشه . هیچ کاری هم نمیکنن و عملا دارن با زندگیم بازی میکنن! حداقل بیان بگن برنامت چیه ؟ کسیو دوست داری فلان. من خیلی دل سرد شدم . همه رفیق هام نصف من   حقوق میگیرن حداقل نامزد کردن .و نمیدونم باید چیکار کنم. خوشم از روابط ناسالم نمیاد که فقط برای ی مدت کوتاه باشه تهشم شکست عشقی و... میخوام سالم زندگیمو بسازم. چییکار کنم؟ کیو پیدا کنم؟ پیدا کردم وقتی خانواده کمکم نکنن خودم تنهایی خیلی سختمه .  تنهایی عروسی بگیرم ؟ تنهایی خونه بگیرم ؟ بخدا سخته اصن باید چیکار کنم؟ چرا مادرم نمیاد بگه پسرم بیا ازدواج کن؟ چرا همه چی برا من برعکسه میگن پول نداریم ازدواج نکن تا نوبت ما شد همه چی خراب شد که، . من سرکار میرم ادم با عرضه ای ام... بخدا دیونه شدم دیگه بلاتکلیفی خیلی بده. 26 سالمه نمیخوام برسم به 30 بعدشم 40 دیگه اون موقع حس و انرژی الان ندارم.... بخدا دیونه شدم از فکر و خیال بابا منم ادمم نیاز دارم...  الان یه سریا میگن شوهر ما ماهی صد در میاره... لطفاً بر اساس شرایط خودتون قضاوت نکنید زندگی مردمو. الان منی که تازه شروع کردم حقوقم همینه . بعدشم باید زندگی بسازیم . بخدا دیونه شدم یه جوون سالمم که زندگی می‌خوام .حق ما این نیست !!! حق ما این نبود .  چیکار کنم دیگه . همش فکرم درگیر .نمیخوام سنم زیاد شه بابا هرچیزی یه سنی داره ازدواج تو چهل سالگی بدرود نمیخوره دیگه میلی به زندگی ندارم تو اون سن .من الان انرژی دارم میتونم برای خانمم وقت بذارم . چرا من یه خانواده ندارم پشتم باشه؟؟؟؟ 

مگ ما چه گناهی کردیم ...

همسر من ۲۶ سالش بود وقتی ازدواج کردیم و البته خودم همو به شدت مخالف ازدواج زیر ۲۸ ۳۰ سال هستماشتباهه ...

سلام. ربطی به سن نداره حتما. مشکل گاهی جای دیگس

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. ربطی به سن نداره حتما. مشکل گاهی جای دیگس

به سن ربط داره

نه دختری که ۲۰ سالشه هنوز میدونه از آینده چی میخواد از ازدواج هدفش چیه 

نه پسر که تازه ۲۵ شده

اول باید خودشون رو بشناسن بفهمن از زندگی چی میخوان بعد بفهمن حالا از همسر چه انتظاری دارن ......

من تازه ازدواج نکردم ۱۷ساله ازدواج کردم

اخی .چه خانواده بی درکی.به بزرگتری بغیراز خانوادت پناه ببر.واقعا من از چنین پسرهایی خوشم میاد دیدت خ ...

بخدا تازه از سرکار اومدم تو دلم پر حسرته .می‌خوام یکم بخوابم برم شغل دومم شیفت شب بودم. من آدم کاری ام . ولی بغض و حسرت ولم نمیکنه کاش بمیرم 

پسر خوب بزار وقتی زندگیتو ساختی اونموقع بفکر ازدواج باش که یه دختر بدبخت نشه

درک میکنم واقعا با این وضعیت اقتصادی خیلی سخته آدم به جایی برسه ولی دختری هم ک میخاد ازدواج کنه هزار امیدو آرزو داره

بعد اینکه الان شما هرجا واسه خاستگاری بری اولین سوالشون اینه خونه و ماشین داری یا نه

پدرتون نمیتونن کمک کنن؟

اگه دختری رو دوس داری و میدونی میتونه با شرایط کنار بیاد و کم کم خودتون زندگیتونو بسازین که خیلیم خوبه