2777
2789
عنوان

جریان اسنپ سرمایه چیه⁉️

226 بازدید | 9 پست

بچه ها من داشتم توی اسنپ می گشتم، ی قسمت دیدم که میتونم با اعتبار اسنپ پی، از اونجا خرید طلا داشته باشم حتی به صورت اقساطی، و حتی با ۱٠٠ هزارتومان، نوشته هر لحظه بخواید میشه خرید و فروش کرد و حتی از تهران شمش یا سکه فیزیکی تحویل گرفت، کسی از این قسمت خرید یا سرمایه گذاری داشته؟! 

بنظرتون چقدر قابل اعتماده؟ 

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

کارمزدشم اینطوری نوشته: 

کارمزد خرید و فروش طلا ۱ درصد مبلغ خرید یا فروش است. کارمزد خرید و فروش نقره ۳ درصد مبلغ خرید یا فروش است.

قیمت هم اینطوری نوشته

قیمت‌گذاری به‌صورت لحظه‌ای و طبق قیمت اعلام‌شده اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا، جواهر، نقره و سکه تهران است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قابل اعتمادهولی با کارمزدهای بالابیشتر به فکر جیب خودشون هستن تا مردم

اخه ۱٪ چیزی نیست که کارمزد

خودشم میشه حتی با ۱٠٠ تومن هم خرید زد، برای کسایی که پس انداز ماهانشون خیلی کمه، واقعا با ارزشه تا اینکه بده طلا فروش

انکار با این پول طلای اب شده میخری بعد به دلخواه خودت با توجه به بودجه سکه یا شمش تحویل میگیری

اخه ۱٪ چیزی نیست که کارمزدخودشم میشه حتی با ۱٠٠ تومن هم خرید زد، برای کسایی که پس انداز ماهانشون خیل ...

آره برا کسایی که پس اندازشون کمه ، خوبه

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

آره برا کسایی که پس اندازشون کمه ، خوبه

دارم وسوسه میشم امتحانش کنم😅

میگن از سال ۹۳ شروع به فعالیت کرده، از اون طرفم میگم نکنه جنگی چیزی بشه یا از شانس من پولمو بخورن🤣

دارم وسوسه میشم امتحانش کنم😅میگن از سال ۹۳ شروع به فعالیت کرده، از اون طرفم میگم نکنه جنگی چیزی بشه ...

ریسکه دیگه

ولی به نظرم جاهای مطمئن تر رو انتخاب کن

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁