2777
2789
عنوان

اگه شما رو مجبور کنند

257 بازدید | 15 پست

اگه شما مجبور باشید واسا دیدن پدربزگتون به خاطر حرف پدر مادر مودی تون ۱۴ ساعت. ره بریدو بیاید ۳ بار در تابستان ..... و اون موقع پدر مادربزرگتون با والدین دعوا کنند بی اعتنایی کنید اهمیت ندن ۱۴ ساعت راه اومدیم .... و پدر مادرتون باز پشیمون شن و دوهفته بعد باز بخوان برآن و کلی فشار روانی اونجا واست درست کنند قبول میکنی ؟؟؟

من الان تو این شرایطم ...

چیکار کنم تو شهرمون هم هیچ کسی رو نداریم بخام ۲ روز اونجا بمونم 

راهکار سیسیا؟؟؟؟

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

من باشم نمیرم

اگه میتونی تنها بمونی یا مثلا یکی از دوستات بیاد پیشت شب و... خیلی خوبه

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خودت کتاب ببر و به چشم سفر بهش نگاه کنتو امور بزرگترا دخالت نکن اصلا حرفی هم نزن

خب آخه نمیدونی چه فشار روانی درست می کنن

من سزاوارم تا وقتی خونه اینام تحمل کنم 

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

خب آخه نمیدونی چه فشار روانی درست می کننمن سزاوارم تا وقتی خونه اینام تحمل کنم

وقتی وارد روابط اونا بشی اعصاب و روانت میریزه بهم تو میتونی روابط رو درست کنی؟ نه

میتونی آدمای سمی رو تغییر بدی؟ نه

پس زندگیتو بکن و اصلا اهمیت نده اعصابت رو خرد نکن و خودتو درگیر نکن هندزفری بزار و بجاش یه چیز مثبت حتی یه سریال نگاه کن این چند روز یا یه مطلب مفید رو دنبال کن

بیخیال دنیای آدمای مهر طلب و سمی بشو به خودت فکر کن

عوض نمیشن

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
وقتی وارد روابط اونا بشی اعصاب و روانت میریزه بهم تو میتونی روابط رو درست کنی؟ نهمیتونی آدمای سمی رو ...

دقیقا 

به حرفات نیاز داشتم 

ولی اگه آدم سمی مادر پدرت باشن 

عصبانی بی منطق سمی مودی .....

آدم داغون میشه 

درک میکنی سی سی 

اصلا میگم چرا تو این خانوادم ...‌.

خونه خودتون تنها بمون

اخه یه روز رفت یه روز برگشت حداقل ۳روز هم می‌مونن....

منم سنی ندارم ۱۷ سالمه نمیشه که ...

دقیقا به حرفات نیاز داشتم ولی اگه آدم سمی مادر پدرت باشن عصبانی بی منطق سمی مودی .....آدم داغون میشه ...

من وضعیتم از تو بدتر بود

فقط بعدها درست انتخاب و ازدواج کن تو انتخاب همسر

رو خودت و موفقیت خودت سرمایه گزاری کن به درآمد برس ازشون فاصله بگیر در آینده و هر وقت پیششون هستی یه چند ساعتی خوش بگذرون و تماااااام برگرد سر زندگی خودت

آدمای سمی عوض نمیشن

خودخواه باش تا بعدا زندگی بهتری داشته باشی و بتونی با آرامش باهاشون تعامل کنی

فعلا آرامشتو حفظ کن و هر چی گفتن بگو آره تو درست میگی اما خودت میدونی چه خبره

از دعوا و بحث تا میتونی فاصله بگیر رو هدفت تمرکز کن عزیز دلم

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
من وضعیتم از تو بدتر بودفقط بعدها درست انتخاب و ازدواج کن تو انتخاب همسررو خودت و موفقیت خودت سرمایه ...

مرسی عشقم 🌺🌺🥹

همون وقت خودتو بزن مریضی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو