2777
2789

خب دخترا اول داستان خودمو بگم بعد حرف مامانمو

بشدت عقده ای ‌شدم حدود 21 سال تو فقر و نداری جون کندم چون خانوادم پولی نداشتن، حالا که یه کار خوب پیدا کردم همش دارم خرج میکنم، رفتم موهامو آمبره کردم 9 تومن دادم ناخن گذاشتم 800 شد چمیدونم 3800 فیلر لب زدم 1100 دادم اکستنشن مژه هرچی لباس و کفش و... میخرم انگار کمه 

اینم بگم تو کل 21 سال سر جم 10 دست لباس برام نخریدن همش کهنه های مردم :)

تو بچگیم یبار عروسک نداشتم حسرتش به دلم مونده بود شبا گریه میکردم 

با این سنم رفتم عروسک لبوبو بزرگشو خزیدم، این عروسک ابیه چیه استیج ازونا خریدم گذاشتم بغل تختم 💔

دوستم میگه طبیعیه چون 20 سال حسرت کشیدی الان عقده شده برات هرچی بخری کمه :) 

بخواطر همین همه پولاتو خرچ عقده و حسرتات میکنی 

مامانم گفت الان عقد داداشته غلط کردی پولارو اینجوری خرج خودت میکنی یخچال خونه من خالیه اجاره خونم رفته بالا اینا :) 

منم نمیدونم چیکار کنم حالم بده عذاب وجدان دارم 

همسر آینده امیر حسین شرکت کننده عشق ابدی 

اصلاااا حرفشو گوش نکن

به کتفت بگیر

بگو انقد بی عرضه این یه دختر جوون خرجتونو بده؟ بگو به من چه

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عذاب وجدان نداشته باش نوشت دست رنج خودته 

چقدر حقوقت ؟؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

عذاب وجدان نداشته باش خوب کاری می کنی.

به خودت اهمیت بده تا دیگرانم حداقل مجبور بشن بهت احترام بذارن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

اصلاااا حرفشو گوش نکنبه کتفت بگیربگو انقد بی عرضه این یه دختر جوون خرجتونو بده؟ بگو به من چه

کتکم زده داداش و زنداداشم بعد مامانم طرف اونارو گرفته 

همسر آینده امیر حسین شرکت کننده عشق ابدی 

به توچه ربطی دارهعجب سمیه مامانت بگو تو منو به دنیااوردی وظیفته خرجمو بدی نه اینکه ازم‌بکنی من به دنیااومدم ارزوهای تورو براورده کنم؟چه حرفا والا بگو منو زاییدی که ازم توقع داشته باسی ؟پولتو خرج نکن پس انداز کن طلا بخر خورد خورد به کسی نگو به مادرتم ک اصلا نگو 

نه تومن پول برای رنگ‌مو واو چقد زیاد

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

شغلت چیه عزیزیه کوچولو هوای مامانت رو داشته باش اونم زیر دست پدرته

هر مادری مقدس نیست دوست عزیز

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥