2777
2789
عنوان

مامانم میگه غلط میکنی خرج میکنی برا خودت

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 62 پست

عزیزم سعی کن پولاتو برای ایندت پس انداز کنی مثلا به فکر خرید خونه و ماشین برای خودت باش هدفتو از لباس و عروسک و چیزای کوچیک به هدفهای بزرگ تبدیل کن مثل داشتن خونه ماشین سالن بزرگ برای کارت در مورد کمک به برادرت اصلا وظیفه ای نداری فقط یه تیکه طلا برای کادو عردسیشون میتونی بهشون بدی ولی مادرت چون زحمتتو کشیده ماهی یه مبلغی در حد 4 و 5 میلیون بهش بده خلاصه برا پولات برنامه ریزی کن 

نه یه قرونم نمیدم بهشون، غلط کردن بیجا کردن در اتاقمو که قفل میکنم میرم بیرون از خونه رمز کارت گوشی ...

حالا یه چیز هم بهت بگم زیاد هم با کسی از خانواده ات درنیافت.  بالاخره شما چند سال دیگه قراره عاشق بشی و ازدواج کنی به این خانواده ات نیاز داری که طرف بیاد خواستگاری و خانواده اون شخص چند جلسه بیان خانه و خانواده اتون ببینه 

همیشه کج دار و مریز برو جلو 

زیاد تند نرو  یکم تو خرج کردن خوددار باش خانواده ات هم برای خودت نگه دار 

به عنوان یه آدم خسیس و رنج کشیده بهت می گم بعضی وقت ها یه مقدار برای خانواده خودت هم خرج کن باعث می شه در آینده موقعیت خودت بهتر تثبیت بشه و تو ازدواجت باهات راه بیان و کمکت کنند.  همه پل های پشت سرت خراب نکن

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یه مدت کوتاه این خرجای اضافی که میکنی اوکیه. ولی بنظرم تعادلو رعایت کن کم کم واسه خودت کلی پس انداز کن خونه بخر ماشین بخر چون مشخصه خانوادت سطح مالی خوبی ندارن که پشتت گرم باشه پس به فکر آینده ی خودت باش.

برنامه ریزی کن مثلا ماهی ۱۰ تومن واسه خرجت بذار ۵۰ تومن پس انداز یا حداقل ۴۰ پس انداز.

به برادرتم هیچی نده چون بهت بی احترامی کردن و کتکت زدن. درد بی درمونم نده بهشون. الان چون پول دستته دورت میپلکن ، اگه همچنان بیکار بودی پشم گوسفندم حسابت نمیکردن

ناموسا همه چی تموم شد؟😐