2777
2789
عنوان

مامانم میگه غلط میکنی خرج میکنی برا خودت

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 62 پست
حدودا 60 تومن ولی خیلی بیشتر در میارن دستیارای خود خانوم کبیریمن تازه کارم

جمع کن بیشترشو 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت سمیهولشون کناصلا درامدتو نگو ، چرا گفتی درامد داری ؟؟خیلی کمتر بگو از درامدت ، هر چی خرج میکن ...

آره همینکار میکنم

تا فهمیدن رفتم تو سالن عاطفه کبیری میکاپ کار شدم رفتن پیجشو پیدا کردن میگن درامدت حتما بالاس مامانم میگفت 20 تومن بده برا داداشت  طلا بحر از دلش درار گغتم بمنچه؟! 

همسر آینده امیر حسین شرکت کننده عشق ابدی 

آره حتی داداش و زنداداشم کتکم زدن طرف اونارو گرفته میگه باید کمکشون کنی تو عقد

گوه میخورن پول ندارن ازدواج کنن که خرجشونم توبدی یه قرونم نده اینا سمن دارن میچاپنت برو ازاون خونه اختیارتم باخودته تو گرم خونه بمونی شرافتش بیشتر ازاون خونس عجب مادری داری امیدوارم سرش به سنگ بخوره 

آره همینکار میکنمتا فهمیدن رفتم تو سالن عاطفه کبیری میکاپ کار شدم رفتن پیجشو پیدا کردن میگن درامدت ح ...

پولاتو جمع کن مستقل شو از اون جمع سمی بیا بیرون

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
آره همینکار میکنمتا فهمیدن رفتم تو سالن عاطفه کبیری میکاپ کار شدم رفتن پیجشو پیدا کردن میگن درامدت ح ...

هر ماه جدا از خریدات یه سکه بخر قایم کن

پس اندازم بکن

و یه قرونم به چنین خانواده ای نده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
آره هیجانم بخوابه جمع میکنم الان حدود 50 تومن جمه کردم تا آخر امسال یه خونه میگیرم برا خودم

انشالله 💜⚘💜⚘

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

گوه میخورن پول ندارن ازدواج کنن که خرجشونم توبدی یه قرونم نده اینا سمن دارن میچاپنت برو ازاون خونه ا ...

آره دقیقا، الان 50 تومن دارم تا چند ماه دیگه یه خونه کوچیکم شده اجاره میکنم میرم 

همسر آینده امیر حسین شرکت کننده عشق ابدی 

حدودا 60 تومنداخل آرایشگاه چم کار میکنم

برای خونه در حد دو سه تومن گوشت یا برنج بخر مامانت خوشحال میشع و چون خودتم میخوری خ.ب بیشتر هم بدی تا پنج تومن خوبه ولی درامدتو حروم نکن حتما طلا هم بخر پولاتو طلا کن یا یه وام بگیر ماشین بخر حیفه درامدت خوبه همه رو خرج بیخود نکن لباس و کیف و کفش و... فصلی بخر ازین به بعد تا هم پولت الکی هدر نره هر ماه هم فصلی بهتر میتونی خرید کنی هم پولاتو طلا خریدی و‌ وام یا قرعه که ماشین هم بخری

آره هیجانم بخوابه جمع میکنم الان حدود 50 تومن جمه کردم تا آخر امسال یه خونه میگیرم برا خودم

همون ۵۰ ببر طلا بخر قائم کن 

پول ارزشش روز به روز کمتر میشه 

از این طرف هم طلا ارزشش روز به روز بیشتر

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

عزیزم اگر ده تومن درامد داری اخلاقاو محض رضای خدا یک تومن بده فقط مامانت

بقیه رو نگو چند داری و چیکار کردی

دستت رو نخونون  بهشون  

ازون نه تومن 

پنج تومن طلا و سکه گرمی بخر 

اون چهار تومنم مدیریت کن تا بک‌گراندت روز به روز قوی تر شه و قدم های بزرگ‌تری برداری 

عقده گشاییرو از طریق منطقت کنترل کن 😊

به فکر اینده باش 

نزار افسار جسم و ذهنت بیوفته دست عقده هات  و نفرتهات 

عاقل و و مهربان باش با خودت🥰🌸🩷

تا اینجا موفق بودی مطمعنم انشالله پنج سال بعد میترکونی 

ماشین ، خونه ، و ….

با خدا باش و دلتو صاف کن باخودت