2777
2789
عنوان

مامانم میگه غلط میکنی خرج میکنی برا خودت

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 62 پست

به نظرم همه اش خرج چرت و پرت نکن.  برای خودت طلا بخر و برای آینده ات پس انداز کن.  

یخچال مادرت هم ربطی به تو نداره نزار الکی عذاب وجدان بهت بده . برای عقد داداشت هم تو نهایت وظیفه ات اینه که یه لباس خوشگل برای خودت بخری همین! 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حدودا 60 تومنداخل آرایشگاه چم کار میکنم

خو مثلا چند تومنشم گوشت و مرغ بخر خودتم میخوری دیگه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

داخل آرایشگاه چم میکاپ کار هستم

چقدره ماهانه درامدت

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

به توچه ربطی دارهعجب سمیه مامانت بگو تو منو به دنیااوردی وظیفته خرجمو بدی نه اینکه ازم‌بکنی من به دن ...

آره حتی داداش و زنداداشم کتکم زدن طرف اونارو گرفته میگه باید کمکشون کنی تو عقد 

همسر آینده امیر حسین شرکت کننده عشق ابدی 

کتکم زده داداش و زنداداشم بعد مامانم طرف اونارو گرفته

مامانت سمیه

ولشون کن

اصلا درامدتو نگو ، چرا گفتی درامد داری ؟؟

خیلی کمتر بگو از درامدت ، هر چی خرج میکنی اگه مثلا ۲ تومن خرج کردی بگو ۸۰۰ تومن شده

مخفی کن بفهمن خرجت زیاد و پول هم داری تا تمومش نکنن ول کن نیستن

بعدشم دختر زرنگی باش پس انداز کن

ام شالله بتونی روهم جمع کنی ، وام بگیری و خلاصه بتونی خونه بگیری برای خودت از اونجا بری بیرون

یا حداقل یه سرمایه ای داشته باشی

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥