عزیزم شما اگر اضافه وزنت زیاده پیشنهاد میکنم حتما تحت نظر پزشک تغذیه رژیم اصولی بگیر که وزنت کم بشه گرسنگی هم نکشی اگر بخوای میتونم کمکت کنم و شماره دکتری که تحت نظرش هستم رو بهت بدم یکم هزینش بالاست اما ارزش رسیدن به سلامتی رو داره اگر هم به هر دلیلی نمیتونی تحت نظر پزشک باشی کارایی که دوستم انجام داد رو بهت میگم انجام بده انشاالله که به وزن دلخواهت برسی دوست من تو 6 ماه 18 کیلو کم کرد
پوستشم شل نشد و ریزش مو هم نگرفت
قبل از صبحانه یک سیب کوچولو بخور قبل از ناهار و شام یه بشقاب پر سالاد کاهو و کلم درست کن روش آب لیمو طبیعی بریز بخور بعدش اندازه ی هفت هشت قاشق برنج با سه چهار تا قاشق خورشت بریز غذاتم بخور ، نون 30 گرم یا همون یک کف دست بدون احتساب انگشتان، نون سنگک و تافتون و بربری بهترین گزینه ی ،ساعت شام و ناهار و صبحانت مشخص شده باشه ، روزی هشت تا ده لیوان آب بخور حتی اگر تشنه نباشی ، روزی نیم ساعت پیاده روی با سرعت متوسط داشته باش یا اگر نمیتونی آهنگ بزار برقص ،میان وعده اصلا حذف نکن برای میان وعده از یه عدد میوه یا یه لیوان شیر+یه خرما ، یا تعداد هفت دونه مغزیجات سالم مثل بادام یا پسته یا فندق ، نوشابه _فست فود _ هله هوله هایی مثل چیپس و پفک و شکلات و تخمه _ قند و شکر رو کاملاً حذف کن
کنار چایی به جای قند از یه دونه خرما خشک یا دو سه تا توت خشک یا دو سه تا کشمش یا مویز استفاده کن