2777
2789
عنوان

دعا کردن

84 بازدید | 15 پست

@asalll1888‍ 

@aysanim‍ 

@nfs78‍ 

@ثودک‍ 

@saeedeh6990‍ 

‍ 

سلام به همه خوبین دیشب تو پست اخرم چند نفر التماس دعا داشتن البته ان شاءالله همه تون حاجت روا بشین اگه امروز جایی رفتینن اول واسه ظهور اقا بعد وایه همه دعا کنین کسایی که مشهدن یا همسایه اقا هستن اول واسه ظهور اقا بعد واسه همه دعا کنین مرسی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خدا چقدر مهربونی😭 کاش خدا تو زندگی واقعیمم دوتا ادم مثل شما قرار میداد.الهی هرچه از خدا بخوای بهت بده الهی مشکلاتت حل بشه حاجاتت برآورده بشه

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔  دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀بعضیا میگن چرا میگی بچه دومتم دختر باشه.دوستان دوست دارم بچه ام دختر باشه چون خودم خواهر ندارم و خانواده هم ندارم زنداداشام خیلی نامهربانن دلم میخواد دخترم یه خواه  دلسوز داشته باشه مثل دوروریام که خواهر دارن غم خوارشون هستن و مثل من بی کس نیستن 

وای خدا چقدر مهربونی😭 کاش خدا تو زندگی واقعیمم دوتا ادم مثل شما قرار میداد.الهی هرچه از خدا بخوای ب ...

سلام عزیزم ممنونم لطف داری من اونی نیستم که فکر میکنی یعنی گناه های خودمو دارم این پستو گذاشتم گفتم تو هم تگ کنم اگه کسی دید دعا کنه

سلام عزیزم ممنونم لطف داری من اونی نیستم که فکر میکنی یعنی گناه های خودمو دارم این پستو گذاشتم گفتم ...

همین یعنی قلب بزرگی داره خدا به قلبت هر چی میخوای بده

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔  دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀بعضیا میگن چرا میگی بچه دومتم دختر باشه.دوستان دوست دارم بچه ام دختر باشه چون خودم خواهر ندارم و خانواده هم ندارم زنداداشام خیلی نامهربانن دلم میخواد دخترم یه خواه  دلسوز داشته باشه مثل دوروریام که خواهر دارن غم خوارشون هستن و مثل من بی کس نیستن 

عزیزم دلت گرفت میتونی با من حرف بزنی

ممنونم عزیز خدا خیرت بده

قربونت مرسی ک تگم کردی انشاءالله اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم   تنها امیدم و دعام این روزا قبولی خاهر کوچیکم تو اعتراضی فرهنگیانه کاش بیام اینجا اعلام کنم ک بالاخره شد خدا خاست برا خاهرم  دل بابا مامانم شاد شد با قبولیش تو اعتراضی فرهنگیان

قربونت مرسی ک تگم کردی انشاءالله اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم تنها امیدم و دعام این روزا ...

سلام عزیزم کاری نکردم ان شاءالله هر چی صلاحه همون بشه