2777
2789
عنوان

شوهرم با خواهرش قهر کرده چند وقته الان دنبال بهانه است

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 54 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای کاش آدما قبل از اینکه قلب همدیگرو بشکنند به این نتیجه برسند وقتی حرمت بین دو نفر شکسته شد و خیلی مسایل پیش اومد دیگه آشتی کردن هم فایده ندارد چون دیگه اون رابطه مثل سابق گرم و صمیمی نمیشه

حداقل خودتو سرگرم کار میکردی تو آشپزخونه.هرکسی ادب خودشو نشون میده

مهم نیست واسم جلو این آدم هر کار دلم میخواد میکنم خودشم ی بار به همه گفت من اصلا دلبر آدم حساب نمیکنم جلوش هر کاری میخواهم میکنم 

ای کاش آدما قبل از اینکه قلب همدیگرو بشکنند به این نتیجه برسند وقتی حرمت بین دو نفر شکسته شد و خیلی ...

شوهرم خیلی حامیش بود اما دیگه دلششکست همیشه میگفت تا اخر عمرم همینجا هستم حالا مشتری اورد منم تعجب کردم 

شوهرم خیلی حامیش بود اما دیگه دلششکست همیشه میگفت تا اخر عمرم همینجا هستم حالا مشتری اورد منم تعجب ک ...

چی شدهنوزشوهرت خوابه؟ خواهرشوهرت چکارکرذ

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چی شدهنوزشوهرت خوابه؟ خواهرشوهرت چکارکرذ

دیگه منم اومد اتاق خواهره شروع کرد صدا زدن شوهرم پاشد رفت یکم بحث کردن طبق معمول روباه مکار شروع کرد گریه شوهرمم گفت حالم خوب نیست و امروز هم مهمانم اونم هی زبون ریخت اخرش هم رفت ولی شوهرم آشتی نکرده فکر کنم 

دلبرجان سه تا سوال بپرسم دوست داشتی جواب بده. سرایدارتون رو باهاش صحبت کردین؟! تغییر رویه دادن؟ 

دوم اینکه شوهرتون چرا دلش شکسته.؟

سوم مشکل خواهر شوهرتون با شما چیه دقیقا؟؟؟