2777
2789
عنوان

شوهرم با خواهرش قهر کرده چند وقته الان دنبال بهانه است

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 54 پست
دلبرجان سه تا سوال بپرسم دوست داشتی جواب بده. سرایدارتون رو باهاش صحبت کردین؟! تغییر رویه دادن؟ دوم ...

سرایدار که رفت یکی دیگه اومد که باز نتونست بمونه الان یک نفر دیگه اومده خوبه 

دلبرجان سه تا سوال بپرسم دوست داشتی جواب بده. سرایدارتون رو باهاش صحبت کردین؟! تغییر رویه دادن؟ دوم ...

تاپیکشو زدم شوهرم بعد طلاقش فقط یک مورد با ی خانومی آشنا شد که قصدشون جدی بود خانومه بخاطر بیمه و مستمزی قرار میزازن صیغه کنن و همه جا باهم بودن خانوادش کامل در حریان بودن به منم جلسه اول گفت دیگه سر یک مسائلی بینشون بهم میخوره و تمام حالا تابستون امسال با خانوادش رفتیم سفر ی بچه خواهر بیست ساله داره که تو جمع اون مسئله رو عنوان کرد که کلا این جریان مال ده سال بیشتره پسره از این هاست که همه خرفی میزنه به شوهرم متلک مینداخت که هر شب بغل ی نفر بودی زن صیغه میکردی تو جمعی که غریبه بودن مدام از این حرف ها الانم شوهرم ناراحته که حتما خواهرم اینا رو تو خونش گفته که پسرش راحت بیان میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهرم کلا با همه مشکل داره اون جاریمم نمیسازه اوایل ازدواج به شوهرم میگفت این چیه با یکی ازدواج میکردی جوونتر بود بچه داشت خانه دار میگرفتی چرا جشن گرفتی ی چادر محضر مینداختی سرش از این حسادتا

تاپیکشو زدم شوهرم بعد طلاقش فقط یک مورد با ی خانومی آشنا شد که قصدشون جدی بود خانومه بخاطر بیمه و مس ...

اها.عجب پسر بی عقلی. ولی کاش همسرتون هم یکم رازداری کنن و هرچیزی رو کف دست خانواده اشون نزارن که مجبور باشن به عالم و ادم جواب پس بدن.

خواهرشوهرم کلا با همه مشکل داره اون جاریمم نمیسازه اوایل ازدواج به شوهرم میگفت این چیه با یکی ازدواج ...

بسم الله.

چه موجود عجیبی. یه نفر بش نمیگه سرت تو کار خودت باشه.فک کنم کلا مریضه .دنبال دشمن تراشیه چون میگین با هیشکی نمیسازه.حالا اگر بچه داشتی یا شاغل هم بودی یه بهونه جدید پیدا میکردن. دلبر جان هیچکدوم از فامیل نصیحتش نمیکنن؟! یا یه نفر بش بگه اخه زن به تو چه ربطی داره تو زندگی بقیه دخالت میکنی؟ بخدا اینقدر دلم شورتو میزنه همیشه تایپیک هاتو چک میکنم و حرص میخورم. فقط اون بار که جواب دادمادو دادی جیگرم حال اومد وگرنه تو بقیه تایپیک ها دلم برات کبابه.خیلی دعات میکنم با شوهرت خوشبخت بشی.چون لیاقتشو داری.

بسم الله.چه موجود عجیبی. یه نفر بش نمیگه سرت تو کار خودت باشه.فک کنم کلا مریضه .دنبال دشمن تراشیه چو ...

اون یکی جاری سی ساله عروسشونه طفلک یکساله میره تراپی میگه تو ذهنم حرف میزنم یهو متوجه میشم دارم بلندبلند حرف میزنم میگه قامت میبندم نماز بخونم یهو به خودم میام دارم جوابشو میدم شوهرش سر این اخلاقش کتکش میزنه ولی ادم نیست 

بسم الله.چه موجود عجیبی. یه نفر بش نمیگه سرت تو کار خودت باشه.فک کنم کلا مریضه .دنبال دشمن تراشیه چو ...

فدای مهربونیت من که کلا کسی بهم محبت نمیکنه میام اینجا درد دل یک نفر گوش کنه روانی نشم