2777
2789
عنوان

شوهرم با خواهرش قهر کرده چند وقته الان دنبال بهانه است

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 54 پست
خجالت میکشم شوهرم بیداره میدونه اومده دوباره گرفت خوابید

اون خانوم خجالت نمیکشه زنگ میزنه به شما سلام‌نمیکنه، میاد خونتون باهات حرف نمیزنه بعد شما خجالت میکشی، بگیر بخواب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اون نشسته تو پذیرایی منم تو آشپزخونه صبحانه میخورم

برو به کارهات برس.  بعد هم بپوش برو بیرون بگو جایی کار دارم می رم و میام.  برو چند ساعت بیرون باش 

البته قبلش وسایل خاصی اگه داری بزار تو کشو و درش قفل کن که چیزی گم و گور نشه. حالا همچین ادمی نیست ولی ذهنت درگیر نباشه بهتره

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

دیگه اون نشسته تو پذیرایی منم تو آشپزخونه صبحانه میخورم

برو تو بغل شوهرت بگیر بخواب

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
برو به کارهات برس. بعد هم بپوش برو بیرون بگو جایی کار دارم می رم و میام. برو چند ساعت بیرون باش ال ...

اره کارش ندارم دارم کارهامو میکنم چه حوصله ای داره این زن تمام زندگیش در حال تنش درست کردن برو بتمرگ سر زندکیت چی میخای از این برادرهای بدبختت

وقتی داداشت احترامش نمیکنه تو میخوای احترام کنی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اسی یعنی اومده با شوهرت آشتی کنه که شما از این شهر نرید یا اینکه خودش هم تو اون خونه باغ سهمی داره

از این شهر نریم چون بقیه هم پشت سر ما میان سهم خونه باغ شوهرم از همه خریده بیست سی سال پیش 

برو به کارهات برس. بعد هم بپوش برو بیرون بگو جایی کار دارم می رم و میام. برو چند ساعت بیرون باش ال ...

کجا بره بیرون یهو داداش اومد و باهاش حرف زد اینم از نبود اسی استفاده کرد فتنه رو به پا کنه