آشتی کنه زنگ میزنه شوهرم جوابشو نمیده بعد زنگ زده به من بدون سلام علیک میگه گوشی بده شوهرت هر کار میکنم گوشی منم جواب نمیده ما تو خونه باغیم دیروز مشتری اورده بفروشیم بریم خونه باغ صد سال مال ایناست حالا خواهرش فهمیده ای موقع صبح اومده خونمون شوهرمم از خواب بیدار نمیشه با منم حرف نمیزنه هیچی هم نمیخوره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ای کاش آدما قبل از اینکه قلب همدیگرو بشکنند به این نتیجه برسند وقتی حرمت بین دو نفر شکسته شد و خیلی مسایل پیش اومد دیگه آشتی کردن هم فایده ندارد چون دیگه اون رابطه مثل سابق گرم و صمیمی نمیشه
شوهرم خیلی حامیش بود اما دیگه دلششکست همیشه میگفت تا اخر عمرم همینجا هستم حالا مشتری اورد منم تعجب ک ...
چی شدهنوزشوهرت خوابه؟ خواهرشوهرت چکارکرذ
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
دیگه منم اومد اتاق خواهره شروع کرد صدا زدن شوهرم پاشد رفت یکم بحث کردن طبق معمول روباه مکار شروع کرد گریه شوهرمم گفت حالم خوب نیست و امروز هم مهمانم اونم هی زبون ریخت اخرش هم رفت ولی شوهرم آشتی نکرده فکر کنم