2777
2789

طرف دیوانه بود رسما روانی و بد دهن کفر میگفت و کلا رو مخ بوو 

بعد میشد داداش زندادشِ زنداییم که کلا پسره فامیل دور خودمم میشد قرار اول میخواست نزدیکم بشه نذاشتم بعد که تو ماشین بودیم یه حرفی زد بهم برخورد محکم یه کشیده زدم توی گوشش جوری که واقعا نصفش صورت پسره قرمز شد

چند وقت پیش شنیدم که تمام اتفاقای زندگیمونو فهمیده چون ما بجز زنداییم کسی از این جریانات خبر نداشت و صددر صد مطمئنم که آمارم رو میده به زن داداشش و اونم به داداشش میگه 

چکار کنم بنظرتون؟زنداییم پیش یکی گفته بود مشکل اعصاب داره فلانی منظورش من بود طرف گفته بود چرا زنداییم هم گفته بود آخه گفتن قرار اول زده تو گوش پسره،😐و پسره هر جا نشسته گفته یکی از نزدیکان من گفته هم خودم هم مامانم بیماری اعصاب داریم و دارو مصرف میکنیم در صورتی ک اینطوری نیست 

شما هم حس میکنید کار زنداییمه با این تعریفا☹️

❤️❤️

چرااززندگیتون به زندایی میگین که اینجورکنه

چیزی نگفتیم که،یه بحث جدایی پدر و مادرم پیش اومد مامانم چون با داییم راحته زنگ زد به داییم گفت میشه بیایی دنبالم زنداییم رفت گذاشت کف دست زن داداشش😑

❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی یه پسر کم میاره ،کوچیک میشه از دید خودش غرورش خورد میشه پشت هم از دختره بد میگه مسلما به فامیلش ...

دقیقا همینطوره،میگن دو تا حرف رو باور نکن حرفی که پسری که دختری جواب منفی بهش داده و پشت سرش حرف میزنه، و حرف دختری که حسوده 

حتی نشسته گفته بردمش فلان جا هزار تا بلا سرش آوردم در صورتی که پسره نزدیکم شد محکم کوبیدم تو صورتش😐

❤️❤️

قرار اول محکم زدی تو گوشش 

دیگه مگه فحش ناموسی داده باشه 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

قرار اول محکم زدی تو گوشش دیگه مگه فحش ناموسی داده باشه

بابا نزدیکم شد دست گذاشت روی پاهام داشت می‌برد سمت.....

منم عصبی شدم بعد داشت می‌رفت سمت کوه و جایی که کسی نمیره اونجا ،بعد فهمیدم اونجا کلا مکان پسرای شهره

❤️❤️

بابا نزدیکم شد دست گذاشت روی پاهام داشت می‌برد سمت.....منم عصبی شدم بعد داشت می‌رفت سمت کوه و جایی ک ...

خوب کردی هول احمقو بگو هم جلسه اول خواستی بری سراصل مطلب

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)