2777
2789

مثلا همسرت همش بگه زیادی  حرف میزنی بچه. یا میگه رو حرف بزرگترت حرف نزن . حتی یبار موقع بحث گفته معلومه تا الان بزرگتر هیچی بهت نگفته که پرو شدی از این به بعد من میگم منم گفتم من پدر مادرم هیچی بهم نگفتن ( به دروغ با پدر مادرمم قدیما دعوا داشتم)  بعد تو میخوای بهم بگی!! 

یا مدام قدشو به رخم میکشه بخاطر اینکه زیاد هیکلی نیستم مسخره میکنه میگه فنچ اصلا تیکه کلامش شده تو خیابون جلو بقیه میخواد صدام کنه میگه بچه 

خوبه فقط 8 سال بزرگتره خودشو کشت 

چرا اینجوری رفتار میکنه مریضی خاصیه؟ 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبیه دوس پسره آخی چه همسر خوبی🌹🌹🌹🌹 دختر از چی ناراحتی والا خوبه من از خدامه همسرم اینجوری صدام ب ...

شبیه دوس پسر دیگخ چیه 😂😂 

ن بخدا دییونه میشی کنار همچنین آدمی 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

مسخره میکنی

ن خوب

مثلا من غدا نمیخورم نامزدم میگه بچه غذاتو بخور خودش غذا میده بهم

یا از وسط خیابون رد میشیم ک حتی دعوا کرده باشیم میگه بچه فنچ لطف کن با من را برو یا دستمو میگیره🥺

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍

منم شوهرم اینجوره عزیزم اعتماد به نفسمو گرفته حس میکنم خیلی نادونم

واقعا چه برخورد منطقی و کار ساز باهاشون داشته باشیم درست شن. خسته شدم