2777
2789
عنوان

شوهر بی تفاوت و لجباز

197 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من شوهرم خیلی اخلاق بد داره مثلا دائم تحقیرم میکنه سرم داد میزنه همیشه بهم فحش میده من اگه جوابشا بدم قهر میکنه و میره و اینکه بهم پول تو جیبی نمیده اصلا و همیشه یکار میکنه من ازش خواهش کنم تا پول بهم بده منم غرورم اجازه نمیده اگه مثلا تو پیام بنویسم عزیزم اونم مینویسه اگه ننویسم اصلا یه ادم دیوانه نصیب من شده باید چیکار کنم؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از دلایلی که خودم کارمیکنم همینه هیچوفت هیچوقت دستموجلوشوهرم یا بابام دراز نکردم غرورم له میشه ب ...

من خودمم کار میکنم ولی درآمدم زیاد نیست و فقط خرج خودم میشه ولی آخرش برا حداقل ترین چیزهام زورش میاد خرج من کنه 

من خودمم کار میکنم ولی درآمدم زیاد نیست و فقط خرج خودم میشه ولی آخرش برا حداقل ترین چیزهام زورش میاد ...

منم کارمیکنم ولی همسرمم ماهانه میزنه برام ولی نزنه ام مهم نیس بابرنامه ریزی پولاتو خرج کن نذار تاثیربذاره

خیلی ببخشید معذرت میخوام اما این شوهر به چه درد میخوره پس؟؟ فقط رابطه ج ن س ی؟ 

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

منم کارمیکنم ولی همسرمم ماهانه میزنه برام ولی نزنه ام مهم نیس بابرنامه ریزی پولاتو خرج کن نذار تاثیر ...

مهم پول دادانش نیست مهم اینه که به فکرت باشه اینجور حس بی ارزشی دارم

خیلی ببخشید معذرت میخوام اما این شوهر به چه درد میخوره پس؟؟ فقط رابطه ج ن س ی؟

آدمیه برای هیچ چیز باج نمیده حتی رابطه جنسی هیچ چیز و خیلی مدل رفتاری خاصی داره خواهرشم اخلاقش مثل این بود شوهرش خودکشی کرد شوهرم صبح میره کار تا یک برمیگرده میره کافه تا سه و ساعت سه برگشت میخوابه تا هشت شب بعد هشت پاشد دوباره میره بیرون تا دوازده شب بعد تا اومد میخوابه فقط برای خودش وقت داره  

آدمیه برای هیچ چیز باج نمیده حتی رابطه جنسی هیچ چیز و خیلی مدل رفتاری خاصی داره خواهرشم اخلاقش مثل ا ...

وای چقدر بد

دقیقا شوهر دختر داییم این مدلیه😑💔

از خدا میخوام درستش کنه هرچی زودتر 

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠