اول از همه بگم که من این تجربه رو در اختیار شما میذارم چون نزدیک دو ساله درگیر مشکلات پوستی هستم و هنوز در مسیر درمانم. اگر حرفهای من حتی ذرهای بهتون کمک کنه که راه درست رو انتخاب کنید و از تجربهم استفاده کنید، دعای شما برای من کافیه ♥️
من به خاطر پلاسماجت روی بینیام دچار قرمزی شدم. شش ماه انواع ترمیمکننده استفاده کردم، اما نتیجهای نگرفتم. در نهایت یک متخصص پوست گفت تنها راهحل لیزر PDL هست. واقعاً همینطور شد؛ بعد از ۸ جلسه تا حد زیادی بهبود پیدا کردم
این فقط تجربه پلاسماجت نبود؛ بعد از ریمو تاتو با مواد آرایشگاهی هم پوستم دچار قرمزی و اسکار شد. میکرونیدلینگ، کرمهای سیلیکونی و روشهای دیگه جواب نداد و زیاد موثر نبود در نهایت با توجه به تجربهم، PDL رو شروع کردم و الان در مسیر درمان هستم
✅ یادتون باشه: قرمزی و اسکار ناشی از سوختگی، رزاسه یا آسیبهای پوستی شاید تا حدی به ترمیمکنندهها جواب بده، اما در صورت مقاوم بودن درمان اصلی لیزر PDL هست
من جاهای مختلف رفتم؛ توی کلینیکهای خصوصی هزینه خیلی بالاست (برای هر جلسه بالای دو میلیون) اما بعد از تحقیق، بیمارستان پوست رازی رو انتخاب کردم. دستگاهش اصل هست و هزینههاش هم خیلی معقولتره
برای نوبت باید اینترنتی از سایت بیمارستان یا "پذیرش ۲۴" اقدام کنید. روز ویزیت اگر دکتر صلاح بدونه، براتون معرفینامه کلینیک لیزر صادر میکنه
بدون نوبت مستقیم به کلینیک لیزر مراجعه نکنید، چون پذیرش نمیکنن
و مراکز دیگری در تهران هست و میتونید در اینستاگرام سرچ کنید
این تجربهمو نوشتم برای کسایی که مثل من با قرمزی پوست و اسکار درگیرن 🙏
در آخر فقط دعا کنید که منم بهبود کامل پیدا کنم
اگر سوالی داشتید در اینستاگرام سرچ کنید لیزر pdl نتایج ببینید که جواب سوال رو پیدا کنید
به امید پوستی سالم و زیبا برای همه شما ❤️