2777
2789

طلارو میتونی استفاده هم بکنی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی بخر که استفاده کنی. سکه معمولا مثل پول نقد دیده میشه تا نیاز پیدا کنی تصمیم میگیری بفروشی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

برای سرمایه‌گذاری بلندمدت مثل ۳ ساله، انتخاب بین نیم‌سکه و طلای دست دوم بستگی به اولویت‌های شما در زمینه‌ی ریسک‌پذیری، نقدشوندگی، و ثبات قیمت داره. بیایید با یه مقایسه‌ی دقیق بررسی کنیم:

---

🪙 نیم‌سکه طلا

مزایا:

- عیار بالا (900) یعنی طلای خالص‌تر نسبت به طلای دست دوم (که معمولاً 750 عیاره)

- استاندارد بودن وزن و ضرب رسمی باعث میشه راحت‌تر قابل اعتماد باشه

- نقدشوندگی بالا؛ همیشه مشتری داره و راحت فروخته میشه

- امنیت بیشتر؛ احتمال تقلبی بودن کمتره، مخصوصاً اگر از جای معتبر بخری

معایب:

- حباب قیمتی بالا؛ ممکنه تا ۳۰٪ قیمتش حباب باشه که در زمان فروش ضرر بده

- مالیات و اجرت داره؛ حدود ۹٪ مالیات و ۱۰–۱۵٪ اجرت ساخت

- نوسان شدید؛ قیمتش خیلی تحت تأثیر دلار، سیاست‌های داخلی و جهانیه

---

💍 طلای دست دوم

مزایا:

- بدون اجرت و مالیات؛ یعنی همون قیمتی که می‌خری، نزدیک به قیمت فروشه

- قیمت واقعی‌تر؛ چون حباب نداره

- نوسان کمتر؛ نسبت به سکه، ثبات بیشتری داره

- امکان استفاده زینتی؛ می‌تونی ازش استفاده کنی و هم‌زمان سرمایه‌گذاری باشه

معایب:

- عیار پایین‌تر (750)؛ طلای خالص کمتری داره

- ریسک تقلبی بودن؛ اگر از جای نامعتبر بخری ممکنه طلای ناخالص یا تقلبی باشه

- نگهداری سخت‌تر؛ باید مراقب باشی گم نشه یا آسیب نبینه

---

✅ نتیجه‌گیری برای سرمایه‌گذاری ۳ ساله:

| معیار | نیم‌سکه طلا | طلای دست دوم |

|--------------------------|---------------------|------------------------|

| عیار | بالا (900) | متوسط (750) |

| نقدشوندگی | بسیار بالا | بالا |

| حباب قیمتی | زیاد | کم یا صفر |

| مالیات و اجرت | دارد | ندارد |

| نوسان قیمت | زیاد | کمتر |

| ریسک تقلبی بودن | کم | متوسط |

| قابلیت استفاده زینتی | ندارد | دارد |

🔍 اگر دنبال رشد سریع‌تر ولی با ریسک بیشتر هستی، نیم‌سکه انتخاب بهتریه.  

اما اگر دنبال ثبات، امنیت مالی و استفاده هم‌زمان هستی، طلای دست دوم گزینه‌ی مناسب‌تریه.

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من برای خرید ماشین کلا طلای دست دوم گرفته بودم

چون تحقیق کردم دیدم سکه حباب داره

و حتی سکه تقلبی هم زیاد شده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

استفاده مهم نیست برام کدوم بیشتر رشد قیمتی داره؟؟

فرقی نداره مثل همن. طلا، طلاس

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من برای خرید ماشین کلا طلای دست دوم گرفته بودمچون تحقیق کردم دیدم سکه حباب دارهو حتی سکه تقلبی هم زی ...

از کجا دسته دوم خریدین؟پس به نظرتون دسته دوم بهتره؟ طلاهایی ک میخریدین تمیز بودن؟یا خط خطی بودن