2777
2789
عنوان

شما هم حس میکنین زندگی بی معنیه

539 بازدید | 86 پست

دست خودم نیس حس میکنم اصن وجود خارجی ندارم برام عجیبه که انگار من یه شخصیت و هویت دارم..انگار زنده نیستم نمیفهمم اصن اطرافم چه خبره...

دلم میخواد بدونم وضعیت چیه کل کهکشان ها ..دنیای موازی..فیزیک کوانتوم...همه چیز رو بدونم تا از این پوچی بیام بیرون..اگه با مرگم قراره یه انسان ساده از روی زمین بره اصلا بدرد نمیخوره حس میکنم زندگیم هیچ معنی نداره انگار خودمو فراموش کردم

بی معنیه واقعا اصلا میبینی عدالت نیست یکی بیماره فلجه پولم نداره یکی تو پول غرقه هیچ مشکلی هم نداره کل عمرش لذت میبره

بزرگترین دماغ دنیا دارم خدایا به کدامین گناه خلق شدم🥺😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی معنیه واقعا اصلا میبینی عدالت نیست یکی بیماره فلجه پولم نداره یکی تو پول غرقه هیچ مشکلی هم نداره ...

عدالتی وجود نداشته کلا..خیلی عجیبه چرا باید به وجود بیایم وقتی قراره اینقدر اختلاف باشه بین آدما 

نه اتفاقا خیلی بامعنی هست اگردقت کنی ولی معمولا معنای خوبی نداره😂 گاهی به نظرت بی معنی بیاد بازبهتر ...

چه معنای داره به نظر شما...دوست دارم نظرات بقیه رو بدونم 

عدالتی وجود نداشته کلا..خیلی عجیبه چرا باید به وجود بیایم وقتی قراره اینقدر اختلاف باشه بین آدما

دقیقا منم باهات هم فکرم حسود نیستم ولی میبینم یکی هست با پولی اجدادش بهش رسیده هر روز میره خارح و غم نداره یکی مثل من بیماری هم داره خانواده معمولی همشم باید تلاش کنه واقعا منکر اون دنیا و عدالت میشم

بزرگترین دماغ دنیا دارم خدایا به کدامین گناه خلق شدم🥺😭😭

اینکه نمیشه بی معنیدقیقا معنی داره، چون حقیقت تلخه نمیخواد بشر معنیش رو ببینه

معنی زندگی پس چیه چرا به وجود باید بیایم و به مسیر مسخره رو مثل ۹۰ درصد آدما بگذرونیم و بمیریم

دقیقا منم باهات هم فکرم حسود نیستم ولی میبینم یکی هست با پولی اجدادش بهش رسیده هر روز میره خارح و غم ...

وقتی زیبایی به ارث رسیده میشه چه عدالتی میتونه باشه😅

من زیبام چون حقم بوده؟ نه چون مادرم یا پدرم زیبا بوده!

پول هم همینطور. دنیا بیشتر ریاضیات هست تا عدالت