2777
2789
عنوان

شما هم حس میکنین زندگی بی معنیه

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 86 پست
معنی زندگی پس چیه چرا به وجود باید بیایم و به مسیر مسخره رو مثل ۹۰ درصد آدما بگذرونیم و بمیریم

یه مورچه چه معنی داره به دنیا اومدنش؟ برای کی مهمه😂

همه مون همینیم لزوما نباید معنی داشته باشه به دنیا اومدن من و‌تو، اما دنیا یه نظمی داره دیگه...‌ پیش میره واسه خودش بیخیال😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا تو جستجو خدا هستم

آخه...نمی‌دونم خدا کجاست نمیتونم ببینمش 

اصن مفهوم اینکه خدا چرا ما رو آفریده..اگه اونقدر بزرگه چرا باید ما رو روی کره زمین بذاره فقط و ببینه چطور آدما درنده میشن

یه مورچه چه معنی داره به دنیا اومدنش؟ برای کی مهمه😂همه مون همینیم لزوما نباید معنی داشته باشه به دن ...

نه دیگه ....اون مورچه خانواده داره همه چیزو حس میکنه و تاثیر میذاره روی طبیعت پس توی یه چرخه اس که وجودش مهمه...ولی موضوع اینه چرا همه اینا باید باشن اصن

من به فکر می‌کنمکه بقیه مگه به این چیزا فکر نمی‌کنم و بارم بچه تولید می‌کنن

نمی‌دونم واقعا من از این چرخه انسان بودن خسته شدم..غذا خواب شغل درس تشکیل خانواده و خوش گذرانی و بعدش مرگ 

چه فایده ای میتونه داشته باشه همچین آدمی ...‌

نه دیگه ....اون مورچه خانواده داره همه چیزو حس میکنه و تاثیر میذاره روی طبیعت پس توی یه چرخه اس که و ...

شاید ما هم همون پازله‌ایم کسی چه می‌دونه

هدف نهایی چیه جوابش خیلی سخته

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

چه معنای داره به نظر شما...دوست دارم نظرات بقیه رو بدونم

آخه معنا داشتن هم هزارجور برداشت داره.

بی معنایی باز خوبه، تلکیفش مشخصه، اما معنا داشتن رو صدجور تفسیر میکنن!😅 مثلا ببین چقدر موجود هست خب همه اینا قراره جاودانه بشن و برن بهشت مثلا😂 مثلا برای اینکه بگیم بی معنا نیست میایم بهشت براش تصور میکنیم😅 بدتره که فکرکن یه سمور خلق شده برای اینکه بیهوده و بیمعنی نباشه میگیم بعد مرگ هم معنا داره و میره بهشت هی خوش میگذرونه! خب آخرش چی؟ اینکه بی معنی تر شد🤣🤣🤣

آخه معنا داشتن هم هزارجور برداشت داره.بی معنایی باز خوبه، تلکیفش مشخصه، اما معنا داشتن رو صدجور تفسی ...

موضوع اینه این میشه منطق مسخره نمیشه بی معنا بودن..من بی معنایی رو پوچ در نظر میگیرم یعنی از هر نظر بهش نگاه کنی نمیتونه درست باشه..بهشت و جهنم که اصن بهش اعتقاد ندارم

ان‌شاءالله ولی فکر کنم علم به معنی علوم تجربی پاسخگو نیست

دانشمندا و فیلسوف ها خیلی عمیق صحبت میکنن انگار چیز های رو میدونن یا دیدشون فراتر از ماست 

من در حدی که بتونم می‌خوام تلاشمو بکنم قبل از اینکه زمین رو ترک کنم چیزی برای گفتن داشته باشم