2777
2789
عنوان

طلاقهای اطرافتون به چه علت بوده

834 بازدید | 84 پست

من عاشق شوهرم بودم ولی چون دروغگو و رفیقباز و بی هدف و بی برنامه بود و اینکه علاقش کمتر از من بود از چشم افتاد،شما چه دلایلی داشتید یا دیدید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان پشیمونی از طلاق ؟شوهرم خیانت می‌کنه میخوام طلاق بگیرم 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

دست بزن آقا

زیاده خواهی خانم

بداخلاقی خانم

خیانت خانم

اعتیاد آقا

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

دخالت خانواده ها

بیکار و بیعار بودن شوهر

ولخرجی بیش از اندازه خانم

یه موردم بعد ۱۰ سال زندکی زنه یهو گفت اشتباه کردم میخوام جدا بشم! حالا فکر کن خودش دست به خودکشی زده بود برای این ازدواج...... شوهرش دوستش داشت فقط خانم یادش افتاده بود شوهر پولدار میخواد نه حقوق معمولی

دوست همسرم با شوهر خواهرشوهرش ریختن رو هم و دوتا خانواده از هم پاشید افتضاحی بود غیر قابل توصیف

خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم