2777
2789

خودم ۲۲ سالمه

ولی ببشتر وقتا کارم با ادمای پیره

ماهی ۱۵ روز،روزی ۱۵ ساعت تو ی کلینیک سالمندان کار میکنم

بعدشم میام خونه و باید برای مامان بابام وقت بذارم ک خب اونا هم سنشون بالاس...

ینی من جوونیم داره صرف خدمت و چمیدونم دارو رسانی ب ادمای پیر میشه🫠

درسته دعام میکنن ولی حس میکنم خودمم دارم پیر میشه روحیه ام🫠

نه تفریحی ،نه خوش گذرونی...🥲

همش کار و درس و پس انداز و سروکله زدن با ادمای پیر...

هیچ هیجانی تو زندگیم نیس 

الانا انگار تو جمع همسنام بالغ تر و ارومتر میزنم🤦🏻‍♀️

حق داری منم دلم گرفت

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره درست میگی خیلی سختهمنم مدت ها از مادربزرگ پیرم نگه داری کردمخدا بهت قوت بده عزیزم

شما از یکی مراقب کردی

من دارم از ۲۵ تا مراقبت میکنممم

تنها پرستارشونم منم

چند نفر؟؟عزیزم من درس خوندم پرستارمپرستارا مطمئن باش ارزوشون نیس

چرا عزیزم 

به جاش باهاشون دوس شو ازتجربه هاشون یاد بگیر بگو برات قصه تعریف کنن مگه پرستار دیگه ای اونجا نیس باهاش دوس شی

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻
سخته...ولی مگه شغلت رو خودت انتخاب نکردی؟اگر درآمدت اوکیه بمون بنظرم فعلا تا به جایگزین پیدا کنیبا ا ...

اره درامدم نسبتا خوبه

اره دنبال شغلم فعلا بهتر از مال خودم پیدا نکردم

چرا عزیزم به جاش باهاشون دوس شو ازتجربه هاشون یاد بگیر بگو برات قصه تعریف کنن مگه پرستار دیگه ای اون ...

نه دیگه

تو هر شیفت ی پرستاره

بقیه پرستارارو من نمیبینم

کاش حداقل تو هر شیفت ۲ تا بودیم