2777
2789
عنوان

شماهم مثل من وقتی میرید خونه مادرشوهرتون حالتون بد میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 109 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هر موقع که میرم ناله و مریضی گوش میدم آخ فلان‌جام درد می‌کنه آخ اینجام آخ جواب آزمایشم اومد بقول ...

وای دقیقا😭😭😭

ببین یه نمونه بگم! خانواده شوهرم خانوادع معروفی هستن تو شهرمون خیلی هم رفت و امد دارن و برونگران کل شهر میشناسه اینارو

حالا مادرشوهرم سیده روز سیدا مثللللل مور و ملخ ادمه که میریزه تو خونه

اینا رفتن مکه ما مثل کلفتتتتتتتت دویدم اینوررررر انور

مدامممم کار بر خودشون درست میکنن نمیدونم قبل اینکه من بیام خانوادشون یه هفتهههه نذری میدادن

همش قربونی میبرن باید اونو کمک کنی

یعالمه رب میپزن گوه میپزن توقع کمک دارن

همه این گوهارو هم مادرشوهرم راانداختع! هزار تا دوست و اشنا داره

حالا پدرشوهرم تصادف کردع چند روزه مثل چی مهمون میاد میره کلفتی پشت کلفتی

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

وای دقیقا😭😭😭ببین یه نمونه بگم! خانواده شوهرم خانوادع معروفی هستن تو شهرمون خیلی هم رفت و امد دارن ...

ول کن بابا 

وظیفه ای نداری در قبالشون اینقدر کار کنی 

بگو تعطیلاته میخام برم خونه مامانم اینا 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
ول کن بابا وظیفه ای نداری در قبالشون اینقدر کار کنی بگو تعطیلاته میخام برم خونه مامانم اینا

حالا من زیاد نمیرم مادرشوهر دیونمم میشینع اینور انور میگه عروسای من کار نمیکنن که

حالا من زیاد نمیرم مادرشوهر دیونمم میشینع اینور انور میگه عروسای من کار نمیکنن که

بزار بگه 

عروس مگه باید کلفتی تو رو کنه 

بخدا عروس ما خونمون نمیاد تا دعوتش کنیم

وقتیم میاد ساعت نه شب میاد 

میشینه چایی شو میخوره 

بعد منتظر شام میمونه خودشو یک حرکت نمی‌ده 

بعد ک شام خورد 

بشقاب اینا رو روی اپن یا کابینت می‌زاره می‌ره میشینه منتظر میوه و تخمه و آجیل 

اونا رو زهر مار می‌کنه و ساعت یازده ک میشه میگه عزیزم پاشو بریم 

هر سری تشریف گوز اوردن تا یکساعت موندم که میوه و ریخت و پاشاشونو جمع کنم 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

من یه جاری دارم خیلی فتنس  و بلایی نیست سرم نیاورده باشه ده بار با مارمولک بازی‌اش دعوامون شده با شوهرم یکبار تو خونه مادر شوهرم بودم اون اومد دست ندادم بهش نرفتم دم در استقبالش از دور سلام کردم. مادر شوهرم کلیدی نق زد که چرا بی احترامی کردی به مهمانم. بعد یکبار من از خونشون داشتم میرفتم خواهر شوهرم رفت نشست تو اتاق نیومد خدافظی کنه... بعد فقط کارا من دیده میشه بچه ها نفهم خودش  مجازند هرکاری میخوان بکنن

بزار بگه عروس مگه باید کلفتی تو رو کنه بخدا عروس ما خونمون نمیاد تا دعوتش کنیموقتیم میاد ساعت نه شب ...

نه بابا ما اگه بخایم اینطوری باشیم مادرشوهرم جرمون میده