2777
2789
عنوان

شماهم مثل من وقتی میرید خونه مادرشوهرتون حالتون بد میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1762 بازدید | 109 پست
یعنی بخاطر یه حرف منتظری اون بدبخت بشهعجبا البته بعضی حرفها خیلی بده و از روی حماقته ولی این آرزو هم ...

بخاطر ی حرف؟عزیزم دامادشون بام جوری رفتار کرد و حرف بدی بهم زد که از شدت ناراحتی و شوک عصبی حمله عصبی بهم دست داد نزدیک بود سکته کنم ۴سال پیش..دامادشون فوق العاده خاله زنک و زن دوسته،برادرشم اگه میگی هزاران بار بوده..کامنت اولم کع گفتم کع...کلا همشون تویه تیمن..و همیشه دلمو شکوندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خونه مادر شوهرم میرم مثل اسب باید کار کنم ترجیح میدم نرمبعد جالب اینه اون میاد دوباره مثل اسب با ...

چرا انقد از عروس توقع دارن واقعا نمیفهمم 

مادرشوهر من که بر خودش الکی الکی کار درست میکنه ادای ادمای تمیزو درمیاره بر کارهای عادیش تو خونش یع قانون داره مثل بقیه مثلا انجام نمیده😐😏

اره فلان چیزو باید با این اسکاج بشوری فلان چیزو اینطوری درست کنی!!!!

بعد همش هولت میکنه زود زود اینکارو انجام بده چراااا کندی چرااا اینطوری انجام میدی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بعد اصلا تو چیزهای معمولی تمیز نیستا🤣

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

بخاطر ی حرف؟عزیزم دامادشون بام جوری رفتار کرد و حرف بدی بهم زد که از شدت ناراحتی و شوک عصبی حمله عصب ...

حق داری ناراحت باشی ازشون

ببین یسری حرفا داریم که ادم از روی ندونستن میزنه و طرف بد برداشت میکنه ناراحت میشه ولی یسری حرفا هست که از عمد بر سوزوندن و زجر دادن ادم میزنن🙂

هیچ کس اندازه خانواده شوهر من سم نیست اون عروسیشون که میاد بهترین پذیرایی رو میکنن من که میرم فقط تهش املته. تو جمعی که منم نشستم خودش و جاریم و خواهر شوهرم میرن پچ پچ میکنن تو اتاق منو تنها میدارن تو حال. دیگه هرگز نمیرم خونشون

بخاطر ی حرف؟عزیزم دامادشون بام جوری رفتار کرد و حرف بدی بهم زد که از شدت ناراحتی و شوک عصبی حمله عصب ...

اها 

خب پس بی محل باشن 

هیچی مثل سگ محلی و پوز خند دهن گسادشون رو نمیبنده

هیچ کس اندازه خانواده شوهر من سم نیست اون عروسیشون که میاد بهترین پذیرایی رو میکنن من که میرم فقط ته ...

وا😐روانیای خوددرگیرررر!!!! کار خوبی میکنی نمیری مگه نون و ابت از اونا تامین میشه که مجبور باشی بری چقد عصابم خورد شد😳چرا اینطوری رفتار میکنن با جاریت مثلا؟

چرا انقد از عروس توقع دارن واقعا نمیفهمم مادرشوهر من که بر خودش الکی الکی کار درست میکنه ادای ادمای ...

مادرشوهر من یعنی میخواد گیرت بیاره ازت کار بکشه ، من میرم شام و ناهار نمی‌مونم ، خب چه مهمونیه من بخوام صفر تا صد کاراتو خودم بکنم 

بعد یسری اومده بود خونمون، شوهرم دعوتش کرده بود می‌گفت میخواستم نیام زنت میاد شام نمی‌مونه 

میخواستم بگم خب نیا من کی گفتم بیا🤣

اتفاقا من فامیلم اون غریبس

دخترخاله منم عروس عمه شد

وای خدایااصلا این عمه کم مونده بود بیاد وسط اتاق خواب خیمه بزنه 

ولی با عروس غریبه سرسنگین و خوب بود 

آخرش طلاق گرفتن راحت شد

من هر موقع که میرم ناله و مریضی گوش میدم 

آخ فلان‌جام درد می‌کنه 

آخ اینجام 

آخ جواب آزمایشم اومد 

بقول شما همیشه هم کار دارن 

تا میشینی باید پاشی چایی بریزی میوه بشوری 

چایی تعارف کنی 

تیکه هاشو تو گوش بدی 

از طرفی تعدادشونم ک‌زیاد باشه هیچی دیگه 

همش معذبی 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
مادرشوهر من یعنی میخواد گیرت بیاره ازت کار بکشه ، من میرم شام و ناهار نمی‌مونم ، خب چه مهمونیه من بخ ...

مادرشوهر من مداممممممم کار داره 😐 یعنی پولدارن حسابی  ولی کارهایی که میتونه بده بیرون براش انجام بدن و دوست داره خودش انجام بده هی کار کنه عی کار کنه بعد از ماهم توقع داره همین باشیم😐😐

ما میریم مثل الاغغغغغغ کار میکنیم اخرش میگه چیکار کردن مگه کهههه خسته شدن😐😐

وا😐روانیای خوددرگیرررر!!!! کار خوبی میکنی نمیری مگه نون و ابت از اونا تامین میشه که مجبور باشی بری ...

چون خیلییی شوهر اون جاریم دوس دارن پاچه خوار خودش و زنان بار ها همین جاریم و شوهرش اذیتمون کردن خانواده شوهرم لال شدن اما من یکبار با زنش سر سلام علیک کردم پدرمو در آوردن انقد حررف زدن بهم که چرا اینکارو کردی. منم بعد اون جریان کلا باشون کاتم