2777
2789
عنوان

ازدواج نکنید دهنتون سرویسه

216 بازدید | 18 پست

آقا ازدواج خیلی دهن سرویسیه سه ساعت واسا سر گاز آقا بیاد بگه غذا فلانه بیساره ، پیازاش اینجوریه بوش اونجوریه و... . غرزدن بی پولی همه اینارو باید تحمل کنید پنج ساله ازدواج کردم عین سگ پشیمونم از اول ازدواجی نبودم سن بالا ازدواج کردم فامیلا ترشیده ترشیده کردن لعنت بهشون 

اینا به کنار فک کن باید اقوام شوهر هم تحمل کنی 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خصوصا اینکه من غذارو میپرسم میاد بوش می‌کنه عین یه سگ بعد میگه اوف بوی کثافت میده حالمو بد می‌کنه کل ...

وااااااقعااا خیلی زور داره سه ساعت غذا بپزی تو 5 دقیقه بخورن بعد زبون درازی هم بکنن بعدش😤

عجب آدمیه با بی پولیش میسازی ایرادم میگیره؟باید بزاره رو سرش حلوا حلوات کنه

بعضیا اجازه نمیدن شوهرشون نفس بکشه بهترین لباسا و بهترین لوازم آرایشی میخرن اخرم مرده قربون صدقشون میره خواهر بخت ما اگه بخت بود.‌....😑😑😑😑😑😑

خلاصه ک چشام دنیاییه