2777
2789
عنوان

فقط دخترای امروزی بیان نظر راجع ب پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 40 پست

ببین اینجور آدما خییییلی دوزاری هستن

خدا رو شکر شر این آدم داغون از سرت کم شد

منم یه دوست معمولی پسر داشتم اینجوری بود

با دوستای من ریخت رو هم

الان انقد چهره اش کریه و انرژی منفی شده که میگم خدا رو شکر با یه همچین آدم داغونی دیگه در ارتباط نیستم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
تو اکس من بگو ۲۰۰۰ تا دختر فالو داره پی وی زد ۱۰۰ نفرشون فالو کرده باهمشونم مطمئنم بیرون رفته نمیدون ...

چطور رل زدی با همچین ادمی اخه

ن این یارو کلا دختری جز منو خواهرشو فالو نمیکرد 

پیجشم کاری بود 

واس همین حساسیت نشون دادم

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دوستات اکستو فالو کردن ؟ گیج شدم

افرین دقیقا

دوستام نه 

بچهای دانشگاهمون ک در حد سلام علیک باهاشون ارتباط داشتم اون زمان 

دو ساله فارغ­التحصیل شدم

افرین دقیقادوستام نه بچهای دانشگاهمون ک در حد سلام علیک باهاشون ارتباط داشتم اون زمان دو ساله فارغ­ا ...

چه رشته ایی بودی 

دانشگاه ؟ دخترای الان شوهر طرفو قاپ میزنن چه برسه رل طرفو من ی دوست داشتم ۴ سال باهم بودیم تو این چهار سال من نمیدونستم رل داره هیچ کسی نمیدونست اخر هم ازدواج کرد میگفت خواهر زمونه عوض شده شرمنده من به کسی اعتماد ندارم ماله خوبو محکم میچسبم دزد نکنم همسایه رو 

الان هر دختری که با پسره این با اونه اینکی با اونیکی اگه این دختر امروزی بودنه ما نیستیم دختر امروزی ...

اگ گفتم امروزی 

منظورم این بود درک داشته باشن از رابطه عاطفی 

ن مث خیلیا بجای راهکار دادن بیان نمک ب زخمم بپاشن و سرزنشم کنن ک چرا دوست شدی باید سنگین رنگین میموندی خونه بابات تا ی مشتری بیاد چش بسته ببرتت ازین حرفا

وگرنه قصد جسارت نداشتم ب کسی عزیزم 

درضمن خودمم این تنها رابطم بود و خیلی جدی بودیم ک بخاطر شرایطی خراب شد

عزیزم این هیچی نیست من تو پیج اینستای اکسم بودم روزی به ۳ تا دختر روزی فکر کن پیام میداد فقط واسه را ...

برگام چقد زشت 

خب چرا با همچبن ادمایی اوکی میشدین اصن 

این یارو ک من گفتم پیجش کاری بود 

بجز من و خواهرشم کسیو فالو نمیکرد واس همین رو اون قضیایا حساسیت نشون دادم.. هرچند ک‌ بعد از کاتمون اینکارارو کرد 

و سریع انفالو کرد و کلا میگف از نادونی اینکارو کردم وگرنه قصدی نداشتم و اینام مث خودت دور ان 

چرا باید فرشته ای مث تورو ول کنم‌برم با همچین کسایی

عزیزم بعضی پسرا اینجوری اند تو که تموم کردی چیکار داری بگی شریف بمونه نه سبکاصلا چرا پیگیر فالو کردن ...

نبابا چیکار ب فالوراش دارم 

پسره راه دور بود 

بخاطر همبن دوری هم جدا شدیم 

ولی این دوتا دختر از اشناهای من بودن و استان ما

دلم نخواست با اشناهام ارتباط داشته باشه 

گفتم میخوای اوکی شی لاقل برو با همشهریا خودت اوکی شو ابرو منو نبر

تو دوران راهنمایی به دوستی داشتم همش دوست داش با اکسم‌ بک بزنه تهش که یک زدن نگو بخاطر این بوده که ا ...

چقدر دوستت بیخود بوده 

تو ک کات کردی چرا هنوز پیگیر اونی؟! با هر میخواد بذار بره . آدم تفی ک انداخته رو رودباره از زمین برن ...

نبابا پیگیر چیه بش گفتم برو با همشهریات رل بزن ولی با اشناهای من اوکی نشو .. بهرحال ی گذشته ای باهم داشتیم نمیخوام از زیر زبونت بکشن  داستان درست کنن 

با تموم کردهپس حق داره آرادانه انتخاب کنهامروزی ای تو؟

امروزی بودن با کثیف بودن فرق داره اگه اوکی شدن با دوستای مشترک بعد از کات رو میگی امروزی 

هرچند ک اون اینکارو نکرد فقط بک داد زودم انفالو

چطور رل زدی با همچین ادمی اخهن این یارو کلا دختری جز منو خواهرشو فالو نمیکرد پیجشم کاری بود واس همین ...

پیج پی وی نداش 

فقط ی پیج کاری میگف نیاز ب فالور دارم با کسی حرف نمیزنم بعد ک پی وی زد فهمیدم عوضیه

ببین اینجور آدما خییییلی دوزاری هستنخدا رو شکر شر این آدم داغون از سرت کم شدمنم یه دوست معمولی پسر د ...

دقیقا خیلی دوزاری ان 

جالبه میگفتم چرا این دخترای بدنام رو بک دادی ک خودت میگفتی سبک سر ان و با همه پسران و اینا 

میگف بخدا هیچ فکری نکردم ، همینطوری دیدم فالو کردن بک دادم وگرنه چرا توی فرشته رو ول کنم برم با اینا و ازین حرفا

داستان ما کلا طولانیه