2777
2789

لایکم کن منم امشب بیچاره شدم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دعا کنید امشب داغونم برای دل شکسته ام دعا کنید 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

ای وای پس همه مثل همیم

امشب چت های شوهرم دیدم دارم سکته میکنم تو رو خدا برام دعا کنید اصلا نمی‌دونم باید چیکار کنم حتا عکس اندام جنسی خودشو فرستاده برا طرف 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

امشب چت های شوهرم دیدم دارم سکته میکنم تو رو خدا برام دعا کنید اصلا نمی‌دونم باید چیکار کنم حتا عکس ...

فقط زود و سریع برو از رو چت ها عکس بگیر و شماره طرفم بردار که اگه یه وقت بعدا خواستی اقدامی کنی بتونی ثابتش کنی اگرم آشتی کردید و سرش به سنگ خورد که دیگه پاکشون میکنی برا همیشه 

خدا به دلت آرامش بده 

من همیشه بیچاره ترین عالمم برا من هم دعا کنید زندگیم اون جوری باشه که دلم میخواد الهی همین امشب هرآر ...

الهی توام آرامش داشته بشی و زندگیت بیوفته رو روال 

لطفا برام دعا کن حاجت روا بشم

فقط زود و سریع برو از رو چت ها عکس بگیر و شماره طرفم بردار که اگه یه وقت بعدا خواستی اقدامی کنی بتون ...

می‌دونی به یه پیج تو روبیکا چت کرده که شماره نداره و اون پیج دوستمه بهش پیام داده و خواسته دوستش بشه و خیلی پیام ها ناجور داده عکس ها ناجور دارم سکته میکنم قبلا هم بهم خیانت کرده هر بار هم پیچونده دلم میخواد طلاق بگییرم ولی طلاق نمیده و به این آسونی ها نیست طلاق تحمل موندم هم ندارم دوتا هم بچه دارم مدرسه میرن خونه بابام هم خیلی خیلی دوره قهر کنم بچه ها مدرسشون چیکار کنم وای دارم میمیرم فقط دنبال یه راه حلم نمیتونم پیدا کنم