2777
2789
فقط زود و سریع برو از رو چت ها عکس بگیر و شماره طرفم بردار که اگه یه وقت بعدا خواستی اقدامی کنی بتون ...

از همشون عکس گرفتم می‌خوام خونه مامانم که رفتیم اون موقع همه خانواده جمع کنم و بزارم همه ببینن ابروش بره ولی چه فایده داره اون خیلی پررو بی حیاس اولین بارش هم نیست کاش راهی بود ای کاش 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

می‌دونی به یه پیج تو روبیکا چت کرده که شماره نداره و اون پیج دوستمه بهش پیام داده و خواسته دوستش بشه ...

چرا خیانت میکنه؟دقیقا مشکلش چیه؟به روش آوردی تا حالا؟از خدا میخوام به بهترین حالت زندگیتو آرامش ببخشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همشون عکس گرفتم می‌خوام خونه مامانم که رفتیم اون موقع همه خانواده جمع کنم و بزارم همه ببینن ابروش ...

بچه هات چند ساله هستن؟دخترن یا پسر؟

اگه قصدت اینه که باهاش زندگی کنی حتما از مشاور کمک بگیر 

چرا خیانت میکنه؟دقیقا مشکلش چیه؟به روش آوردی تا حالا؟از خدا میخوام به بهترین حالت زندگیتو آرامش ببخش ...

بخدا نمی‌دونم هم قیافه ام خوبه هم اخلاقم باهاش خوبه با همه چی زندگی ساختم براش همه جوره همسر بودم به بهترین شکل ولی کل زندگیمون بهم خیانت کرده مچشو میگیرم میزنه زیرش بعد پشیمون میشه بعد یه مدت باز شروع میشه دوتا بچه دارم زندگیمن میترسم اونا رو اذیت کنه الان کاری کردن هیچ حسی بهش ندارم جز تنفر نمی‌دونم چطور آروم بشم همش میریزم تو خودم اینقدر دلم گرفته که هیچ راهی ندارم 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

به کدوم شماره باید زنگ بزنم میشه بهم بگی گلم؟الهی حاجت روا بشی

قربونت عزیزم فرستادم الان... امشب هر چی زنگ زدم مشغول بود کلی زنگ زدم تا وصل شد...  صدای زائرا و صلوات فرستادنشون میاد

بچه هات چند ساله هستن؟دخترن یا پسر؟اگه قصدت اینه که باهاش زندگی کنی حتما از مشاور کمک بگیر

پسر هستن یکی ۱۰ ساله یکی شش ساله پسر بچه تا ۱۵ سال نمیتونه خودش تصمیم بگیره پیش کی باشه منم خونه بابام شهرستان خیلی دوره نمیتونم این مسیر دور ازشون فاصله باشم اگه همشهری بودم بازم میشد تو زندگی دارم دق میکنم برام سخته همه جوره مریض شدم چون همش تو خودم میریزم 

بچه هات چند ساله هستن؟دخترن یا پسر؟اگه قصدت اینه که باهاش زندگی کنی حتما از مشاور کمک بگیر

خیلی ساله برام مرده بخاطر بچه هام تحمل کردم فقط الان اونم نمیتونم دیگه تحملم تموم شده 

05148888شماره تلفن حرم امام رضا وصل میشه به میکروفن ضریح ...من گاها زنگ میزنم باهاشون درد و دل میکنم

وای چقدر خوب با موبایلمم میتونم بگیرمش یا فقط از خط ثابت ؟چند دقیقه وقت دارم برا حرف زدن ؟هزینه ی خاصی داره؟

بخدا نمی‌دونم هم قیافه ام خوبه هم اخلاقم باهاش خوبه با همه چی زندگی ساختم براش همه جوره همسر بودم به ...

وای خدایا وای 

میدونم تو همه جوره کاملی 

همسرت کجاییه؟نمیتونی از طریق خانوادت ازش بخوای دست از این کارا برداره؟

خیلی ساله برام مرده بخاطر بچه هام تحمل کردم فقط الان اونم نمیتونم دیگه تحملم تموم شده

باید هوای خودتو داشته باشی اگه میخوای تا 15 سالگی بچه ها صبر کنی باید خیلی از الان به فکزه خودت باشی تا حال روحیت خوب باشه