2777
2789

من همیشه تو محاسبه مشکل دارم احساس میکنم دچار وسواس شدم تو این مورد 

اگه یه نفر 5 دقیقه به غروب آفتاب (قبل اذان مغرب) قاعده بشه 

10 روزش کی کامل میشه که غسل حیض بگیره و استحاضه؟ از جمعه 24م شروع شده باشه چند شنبه 10 روز کامل میشه؟ 

والا من هروقت تموم شه میرم حمام مگه باید روزش دقیق باشه؟

من چون لکه بینی دارم تا ده روز میخوام بدونم چطور حساب کنم که همش حمام نباشم خیلی اذیت میشم اگه کامل تمام می‌شد که خوب بود🤦‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوم میشه ده روز کامل 

وقتی دیدین هیچ لکه ای ندارین برین غسل کنید منتظر بمونید تا پاکه پاک بشید وقتی شک دارین ک هنوز پاک شدین یا نه نرید 

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌
بیشتر اوقات همینطوره اما بعضی وقتا 8 روز ام میشه یعنی اگه زودتر تموم شد نرم وایسم کامل تا ده روز؟

ببین نمی دونم متاهلی یا مجرد 

اما من متاهلم لوله خانم بستم بعد بستن مدام تا ده روز بعضا بیشتر لکه بینی دارم پنبه یا دستمال رو که داخل می کنم ولو به به لکه صورتی هست پرسیدم گفتن تا ده روز حیضه منم دیگه مدام برای غسل نمی‌رم حموم میذارم تا ده روز بشه(البته بینش برای پاکیزگی میرما😁) دیگه بعد ده روزم چک نمی کنم داخلش رو چون اگه باشه هم قلیله ست و احتیاج به غسل ندارن نهایتا اگه ذره ای به لباسم بخوره اونو عوض می کنم