2777
2789
عنوان

دلم برای دخترم میسوزه

376 بازدید | 36 پست

اوایل بهش سخت میگرفتم

ولی بعد از اینکه رفت مدرسه و دیدم از بقیه عقب تره

اول خیلی غصه خوردم.بعد کم کم فهمیدم دلیل رفتاراش شاید همین باشه.اینکه حواسش جمع نیس شلختس مدام خرابکاری میکنه کاراش ناقصه ،کنده

نمیدونم آیندش چی میشه

همسرش میتونه تحمل کنه؟

الان روزی نیس شوهرم باهاش دعوا نکنه

هر چی میگم انتظارتو ازش بیار پایین این تفاوت داره با یه بچه نزمال،میگه من قبول ندارم

خیلی غصشو میخورم

خودشم تا حدی فهمیده ،چون هر کلاسی میذارمش میگه بقیه بهترن و فلان

😔کسی تجربه ای داره؟

اتفاقا اینجور بچه ها باهوشترن

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترت عین بچگی منه 

مو فرفری ته تغاری و لوس🩷🪽🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄‌‌‌‌‌ سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳خواننده🎶بسکتبالیست🤾🏻‍♀️ درسخون🧠°🎀A girl with big goals°تظن أنها النهاية ثم يُصْلِحُ الله كل شيء.»🌱

بگردین استعداد بچتون رو پیدا کنید قرار نیست در همه چیز بهترین باشه ، راحتش بذارین بهش ارامش بدین بهش امید بدین بهش انگیزه بدین ، سرکوفت زدن بدترین چیز هست که اعتماد به نفس رو از بچتون میگیره

آقا هستم 

هر بچه ای یک استعدادی داره ببین تو زمینه علاقه داره هیچ کس هم مادرزادی علامه دهر نبوده یکی با یک بار خوندن‌ یک مطلب متوجه میشه یکی با ده بار خوندن‌ 

شما زیادی زوم کردید و حس ترس و ضعف بیشتری بهش میدید

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
چه ربطی داره اخه

خب اخه ایشون داره صرف همین خصوصیات روی دخترش برچسب آنرمال میزنه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

عزیرم بهترین کار اینه اعتماد به نفسش رو ببری بالا و تشویقش کنی 

هرکاری کرد ی جوری ذوق کن انگار بهترینه 

مثلا نقاشی میکشه کلی ذوق کن بهش بگو نقاش کوچولو 😍

اگر گفت فلانی تو کلاس بهتره بگو حتما خیلی تلاش کرده تو هنوز اول کاری اگر تلاش کنی از اونم بهتر میشی 

کتاب های دقت و توجه بگیر مثلا کتاب اای خانم غفارپور ،نمونه تمرینات را ببین و بهش نمرین بده 

به خدا چی بگم من اینقدرعصر  از دست دخترم حرص خوردم ،اون یادگیریش خوبه روابط اجتماعی بد افتضاح 

به این نتیجه رسیدم سال هاست حرص نخورم اما نمیشه 

شوهر اشغال منم با اینکه مشکل دخترمو میدونه میگه از تربیت توه این دیگه بدترین حرفه

نگو بابقیه فرق داری،بگو تو باهوشی تلاشتو بیشترکنی عالی ترهم میشی.

بهشاعتمادبه نفس بده،اگر گفت مثلا نقاشیم خوب نشده بگو اتفاقا خیلی خوبه منکه دوسش دارم.

توخونه یه سری وظایف بهش بده،مثلا بگو دلم میخواد امروز تو عصرونه حاضرکنی میوه،بیسکوییت،ابمیوه و...دراختیارش بذار بگو خودت تزیین کن وبیار وقتی اورد بگو امروز بیشترازهمیشه بهم مزه داد.دخترم بااینکارایی که گفتم از اول اعتمادبنفسش بالابود

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

همسرش میتونه با معدل پایینش کنار بیاد

ولی با استرس و اضطرابی که دارید درش نهادینه میکنید خیر!

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…