2777
2789
عنوان

دلم برای دخترم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما واسه اینکه بگی انرمال نیست چرا میگی رفتار بچه از هوش زیاده ؟

نمیدونم کلا همش به نظرم میرسه که شلخته ها باهوشترن

البته اینکه خودمم شلخته ام بی تاثیر نیستا

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
بگردین استعداد بچتون رو پیدا کنید قرار نیست در همه چیز بهترین باشه ، راحتش بذارین بهش ارامش بدین بهش ...

من حاضرم به قول شما راحتش بذارم ولی اطرافیان حتی همسرم یا هم سناش نه.معمولا بچه های دیگه زیاد توی دوستی باهاش نمیمونن.ولی بازم ممنون از راهنماییتوت

نمیدونم کلا همش به نظرم میرسه که شلخته ها باهوشترنالبته اینکه خودمم شلخته ام بی تاثیر نیستا

من هر شلخته ای دیدم بنظر میومده از نظر هوشی هم پایین تر باشه 

جسارت نمیکنم به شما ولی آدم های باهوش تو همه زمینه ها سعی میکنن اوکی باشن 

اسی جان شما سعی کن از هر روشی نظم رو به بچت آموزش بدی با شوهرت هم صحبت کن بگو اعتماد به نفس بچه رو پایین نیار اگر میخوای رشد کنه حتی اگر در کاری ضعیف هم بود تو تشویقش کن اون رشد میکنه 

هر بچه ای یک استعدادی داره ببین تو زمینه علاقه داره هیچ کس هم مادرزادی علامه دهر نبوده یکی با یک بار ...

گل گفتین.از قضا من و باباش توی درس خوب بودیم و باباش خیلی سرعتیه.حالا دخترم رو خدا گذاشته سر راهمون .خدا رو شکر میکنم من اینا که مشکلی نیس ولی اینقد با شوهرم سر این مسئله بحث کردیم یکم خسته شدم

کتاب های دقت و توجه بگیر مثلا کتاب اای خانم غفارپور ،نمونه تمرینات را ببین و بهش نمرین بده به خدا چی ...

آخی شما منو درک میکنین

حتما کتابارو ببینم میتونم بگیرم ممنون

من هر شلخته ای دیدم بنظر میومده از نظر هوشی هم پایین تر باشه جسارت نمیکنم به شما ولی آدم های باهوش ت ...

اره خب حالا حرف منم مبنای علمی نداشت ولی خب می خواستم یعنی بگم اسی نباید به دخترش برچشب بزنه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
عالی بود توصیه هاتون ممنون

فدای شما،توروخدا بهش اعتمادبه نفس بدید،اون کوچولوئه شماکه پدرومادرش هستید کمکش کنید،بزرگ بشه گناه داره

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
نگو بابقیه فرق داری،بگو تو باهوشی تلاشتو بیشترکنی عالی ترهم میشی.بهشاعتمادبه نفس بده،اگر گفت مثلا نق ...

یه موقعیتی پیش اومد که خیلی اعصابم خورد شد

دخترم توی مهمونی گفت میخوام براتون دوغ درست کنم بعد از اینکه کلی بقیه نوچ نوج کردن که دوغ آماده هس نمیخواد و آب ریخت روی زمین و ...دخترم درست کرد داد به همبازیش اونم خورد گفت چه بد مزه .وای دخترم بغض کرد رفت توی خودش منم تعریف کردم ولی اون ،نظر بقیه رو میخواس جلب کنه ولی روش ابراز وجودش ضعیفه مث خودم متاسفانه.من اینجا باید چه کاری میکردم

یه موقعیتی پیش اومد که خیلی اعصابم خورد شددخترم توی مهمونی گفت میخوام براتون دوغ درست کنم بعد از این ...

بهش بگو این چیزا سلیقه ای هست عزیزم،گاهی ممکنه کسی خوشش بیاد،گاهی نه،مااین موقع ها نباید ناراحت بشیم که،بگو مثلا شما سیب دوست نداری وقتی کسی بهت تعارف میکنه هم دوست نداری بخوری اما توی اون جمع بعضیادوست دارن ومیخورن پس ناراحتی نداره.

سعی کنید بهش این رو آموزش بدید درست کردن خوراکی و...‌توی خونه خودمون باشه بهتره شاید اون لحظه خونه کسی باشیم وسایلش نباشه.

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍