2777
2789
عنوان

دلم یه جمع باکلاس میخواد

114 بازدید | 14 پست

از این آدمای بافرهنگی که اصلا اهل خاله زنک بازی نیستن و غیبت نمیکنن ولی متاسفانه همه آدمای دورم اینطورن 

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 تیکر هدفمه باردار نیستم😐😂

منم

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من یه استاد داشتم اقا بود همیشه میگفت من از بحث خاله زنکی و غیبت بدم میاد

گاهی وقتی با هم حرف میزدیم یهو میبردمش قشنگ وسط بحثای خاله زنکی و تو دلم میخندیدم میگفتم بیا دیدی تو هم اررره 

ادمی که اهل این بحثا نباشه وجود نداره 

ببین من یه استاد داشتم اقا بود همیشه میگفت من از بحث خاله زنکی و غیبت بدم میادگاهی وقتی با هم حرف می ...

میدونم مثلا جمعی که غیبت نباشه فقط بگو و بخند

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیخیال حوصلت سر میره

آدمایی که به وقتش پایه همه چی باشن خوبه. هم غیبت هم باکلاسی هم..

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

میدونم مثلا جمعی که غیبت نباشه فقط بگو و بخند

من یه دوست دارم وسط بحثاب غیبت هم انقدر میگیم میخندیم که رو زمین میفتیم از خنده

فکر کن دختر نوجوونش عاشق من شده 

همین که صدای هر هر و کر کر منو مامانشو میشنوه خوشش میاد

چند روز پیش انقدر از همه چی مسخره بازی درست کردیم خندیدیم 

منم میتونم گاهی یهو یه بحث پیش و پا افتاده رو جوری تعریف کنم و بعد دوستمم شاخ و برگ بده از توش یه عالم مسئله خنده دار درست کنیم جفتمون پایه ایم

ادمای با کلاس دیگه خیلی خشک رفتار میکننادم معذب میشهباید تو جمع راحت باشه ادم واینکه تو این جمعای مع ...

خشک نه از این آدمایی که حس خوب میدن و کاری به کار کسی ندارن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فکر نمیکنم درست باشه در مورد همه اینقدر سطحی نظر بدید !!!

یه سوال یخورده فکرشون درگیر کنه تاپیک بزنید . یه نفر جواب نمیده! یعنی بیسوادن دیگه . خیلی خب بعضی سوالارو ممکنه خیلیا ندونن ولی باید چند نفری تو اون حوضه باشن که اطلاع داشته باشن.