2777
2789

اگه تو یه ماه دوتا فولیکول غالب تخمک آزاد کنن (با آمپول آزاد سازی) به فاصله دو روز

یه راست یه چپ 

هرکدوم که زودتر آزاد بشه لقاح بشه اون یکی تخمک چی میشه؟

جذب میشه؟یا اونم میگیره ؟

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

ممکنه بعد از اولی دومی  بگیره که بهش میگن بارداری مضاعف 

ممکنه یکیش جذب بشه 

ممکنه هردو باهم بگیره 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

خودم نمیدونم ولی جواب هوش مصنوعی : 🔹 وقتی با دارو (مثل آمپول آزادسازی/اویترل/ hCG) تحریک تخمدان انجام می‌دی، ممکنه توی یک سیکل بیش از یک فولیکول غالب رشد کنه.

🔹 فولیکول‌ها می‌تونن هر کدوم در یک تخمدان باشن (یکی راست، یکی چپ) یا هر دو در یک طرف.

🔹 زمان آزادسازی هم الزاماً ثانیه‌ای هم‌زمان نیست؛ ممکنه با فاصله‌ی چند ساعت یا حتی ۱–۲ روز از هم تخمک‌گذاری کنن.

---

حالا سؤال تو:

1️⃣ اگر فولیکول اول تخمک آزاد کنه و همون تخمک با اسپرم لقاح بشه → اون تخمک شروع می‌کنه حرکت به سمت رحم.

2️⃣ فولیکول دوم که بعداً آزاد بشه هم توانایی بارور شدن رو داره (اگه اسپرم فعال توی لوله‌ها وجود داشته باشه).

اگر اون هم بارور بشه → احتمال دوقلویی (غیرهمسان) وجود داره.

اگر بارور نشه → تخمک نهایتاً توی لوله رحم می‌مونه و بعد طی چند روز جذب بدن می‌شه.

---

✅ پس جواب:

اگر تخمک دوم همزمان یا نزدیک به تخمک اول اسپرم فعال پیدا کنه → می‌تونه بارور بشه (و دوقلویی بشه).

اگر بارور نشه → سرنوشتش اینه که توسط بدن جذب بشه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودم نمیدونم ولی جواب هوش مصنوعی : 🔹 وقتی با دارو (مثل آمپول آزادسازی/اویترل/ hCG) تحریک تخمدان انج ...

مرسی از توضیحات کاملت🙏🌸

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

اگه اسپرم فعال هنوز تو بدنت باشه ممکنه اون تخمک رو هم بارور کنه

چهارشنبه شب آمپول آزاد سازی اول رو زدم

پنجشنبه شب اقدام داشتم یعنی تو بدنم مونده هنوز؟صبحش درد تخمک گذاری راست داشتم 

جمعه هم آمپول آزاد سازی دوم زدم الان دردهای سمت چپ رو دارم

چهارشنبه شب آمپول آزاد سازی اول رو زدمپنجشنبه شب اقدام داشتم یعنی تو بدنم مونده هنوز؟صبحش درد تخمک گ ...

من موقعی که اقدام بودم همش در مورد ماندگاری اسپرم می‌خوندم تو نت

نوشته بود اسپرم حدود سه تا پنج روز میمونه تو بدن 

و حتما باید اقدام هم به شب در میون باشه

اگه هر شب باشه کیفیت اسپرم میاد پایین 

ایشالا این ماه بارداری بشی و دو قلو بشه😃

کاربر سال ۹۶
من موقعی که اقدام بودم همش در مورد ماندگاری اسپرم می‌خوندم تو نتنوشته بود اسپرم حدود سه تا پنج روز م ...

مشکل همینه تخمک گذاریم افتاده اول و آخر ماه قمری 

یعنی قمر در عقرب و اینا ؟

نمیدونم فقط شنیدم اول و أخر ماه قمری اقدام به بارداری کراهت داره ممکنه سقط بشه یا مشکل دار

نمیدونم فقط شنیدم اول و أخر ماه قمری اقدام به بارداری کراهت داره ممکنه سقط بشه یا مشکل دار

دور از جون خدا نکنه عزیزم

برای اینکه مطمئن بشی از یه مرجعی با دفتر امام جمعه بپرس

دلتو صاف بگیر خدا خیلی بزرگه

کاربر سال ۹۶