2777
2789

سلام دوستات 

کیا خانوادش مخالف ازدواجش بودن اما الان زندگیش خوبه

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ... 

مخالف بودن 

الانم ۱/۵. ساله 

آقا خیانت کرده فردا هم قرار برم محل کارش ... 

اگه هم انتخاب میکنید درست ... 

از منم درست بودا اولش همه کار کرد یکسال فقط نیومد خاستگاری اما ... الان قدرم نمیدونه و بهونه آورده 

هنوزم نپذیرفته و فردا قراره بهم ثابت کنه

والا چی بگمممم 

همسایمون همه مخالف بودن آخرشم طلاق گرفت شوهره چاقو کش از آب در آمد 😂🤦🏻‍♀ 

زن داییم پسرش و همه موافق بودن دختره خیانت کرد 

نمیشه گفت واقعا 

الان ی موردم هست دختره با طرف ۱۶ سال اختلاف سنی داره طرف مشکل قلبی داره یعنی قلبش باطریه داییش ام میگه معتاده دختره الا بلا می‌گفت نیست می‌خوام باهاش ازدواج کنم 

(:A__•~•__M:)
والا چی بگمممم همسایمون همه مخالف بودن آخرشم طلاق گرفت شوهره چاقو کش از آب در آمد 😂🤦🏻‍♀ زن داییم ...

حرفتون درسته

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

سلام من

مخالف خیلیییی شدید بودن بعد ۶و۷بار جلسه خواستگاری راضی شدن ..... شکر خدا همسرم آدم خوبیه و کلا رابطمون خوبه 

اگه میشناسیش و میدونی لیاقت داره پاش بمون تا خانواده ت راضی بشن 

البته وسط هر زندگی مشکل و ناراحتی پیش میاد ولی اگه پشت همو خالی نکنید دیگه کسی نمیتونه سرکوفت بزنه که نگفتم نکن و.... 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰