2777
2789
عنوان

بچم دیوونم کرده تروخدا کمکم کنید

221 بازدید | 25 پست

بگین چیکارکنم پسرم ۴سالشه چندوقته سرهرچی بهونه میاره وخودشومیزنه ودادو بیداد میکنه خوبه یهو عصبی میشه آزمایشم همین یک ماه پیش گرفتم خداروشکرخوب بود همه چیش نمیدونم چیکارکنم بخدا فحشم یادگرفته تازگیا هرجامیرم آبرو نذاشته برام خودمم عصبی شدم بخدا اعصابم نمیکشه 😭😭 نمیدونم برم براش دعایی سرکتابی بازکنن شایدجواب داد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم چهارسالشه از پسر شما خوبتر که نیست بدترم هست

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

دعا و سرکتاب چیه عزیزم...فقط کافیه یه مشاور خوب صحبت کنی ..تو این سن یک پسر بچه تقریبا تا یه حدی عادیه..در ضمن سرمنشا این که از کجا فوش هارو یاد میگیره توجه کنین .دوست گوشی بحث والدین و..مراقبش باشین

وای تاکی ادامه داره رد دادم

نمیدونم منم خستم تنش سالم باشه الهی الان مثل فرشتها کنارم خوابیده بمیرم براش ولی منم کم آوردم یذره دیگه باهات حرف بزنم میزنم زیر گریه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

دعا و سرکتاب چیه عزیزم...فقط کافیه یه مشاور خوب صحبت کنی ..تو این سن یک پسر بچه تقریبا تا یه حدی عاد ...

حالا که یاد گرفته چه کنم چه برخوردی داشته باشم انقدگفتم مامان بی ادبی نکن میگه ببخشید باز ۱ساعت بعد .....