2777
2789

بعضی پسرا و خانواده پسرا ملاکشون برا انتخاب دختره،باباشه.مثلا میگن بابای با اصل و نسب،پولدار و این چیزا.

درسته بنظرتون؟الان مثلا پسر خالم با یه دختری به خاطر بابای پولدارش ازدواج کرده بابای دختره تاجره.پسر خالم الان ۴۰سالشه،۱۷ساله ازدواج کردن اصلا به لحاظ ظاهری هم با زنش هم سطح نیست،همه میگن پسر خالم سرتره.همیشه خدا هم با زنش دعوا دارن،اصلا تفاهم ندارن.یه سری هم به یه نفر گفته بود بازور زنمو نگه داشتم.آخه بابای زن شد ملاک برا ازدواج؟ارزششو داره؟

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پولدار که ملاک نیست اما با اصل و نسب و خوانواده دار حتما باید ملاک باشه

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

ازدواج عنهدوستم توی دانشگاه با یه پسر دوست شد۱۰ سال دوست بودن و بعد ازدواج کردن و الان اختلاف دارن

تو هر زندگی مشکلی هست.با رونالدو هم ازدواج کنیم بازم یه سری مشکلات خواهد بود قرار نیست تنها بمونیم

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

پولدار که ملاک نیست اما با اصل و نسب و خوانواده دار حتما باید ملاک باشه

آخه ببین چند مورد پسر دیدم که زنشونو فقط به خاطر باباش گرفتن و دختره اصلا قیافه و هیچی نداره ظاهری اما پسره مثل ماه میمونه.بعد این پسرا بعضیاشون میشینن اینور اونو میگن که تو حسرت زن زیبان.خب مگه مجبورین؟برین کسیو بگیرین که هم خونواده خوب داره هم قیافه

معلومه ملاک نیست نمونه همین زندگی تخ.ی که گفتی دارن

بخدا ینی ببینیشون.پسر خالم خوش قیافه،قد بلند نزدیک۲متر.اونوقت زنش قد۱۵۰،دماغ بزرگ،چشاش ریز،اندامشم که کلا پهلو وشکمه.بعد پسر خالم تو حسرت داشتن زن خوشگله.خب بابا مجبوری به خاطر پدر طرف بری بگیریش؟یکیو بگیر که هم به لخاظ ظاهری هم به لحاظ خانواده هم سطحت باشه.عروس خالمم همیشه پول باباشو میکوبه تو سر پسر خالم و فامیلامون دهنمونو سرویس کرد

دیگه هر کسی یه معیاری داره برای ازدواج و اتفاقا خوبه که بر اساس چیزی که مهمه براش ازدواج کنه حتی اگه به نظر بقیه غلط باشه ، فرض کن یکی براش شهرت و پول خانواده همسرش خیلی مهمه ، مطمئن باش این آدم با بهترین و مناسب ترین فرد هم ازدواج کنه باز چشمش دنبال همون پول و شهرت می مونه و زندگی هر دو نفر خراب میشه 

چند وقت پیش یه خانومی تاپیک زده بود که همه چیز همسرش عالی بود فقط هم قد خانوم بود ، میگفت من از اول قد برام خیلی مهم بوده ولی چون شرایط همسرم عالی بود فکر کردم دیگه قد رو بیخیال بشم ولی الان هر مرد قد بلندی رو میبینم دلم یه جوری میشه و اصلا نمی تونم به شوهرم اون حس رو پیدا کنم و اصلا از زندگیش راضی نبود 

در کل منظورم اینه که خوبه آدم معیاراش عاقلانه باشه ولی اگه یه چیزی خیلی مهمه براش ، حتما باید برای انتخاب همسر در نظر بگیردش 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
پولدار ملاک نیس؟وقتی میتونن پشتوانه مالی داشته باشن اینجوریچرا بیان دختری بگیرن که تو این گرونی بدبخ ...

آخه فقط و فقط پول ملاکه؟چیزای دیگه ملاک نیس؟

دیگه هر کسی یه معیاری داره برای ازدواج و اتفاقا خوبه که بر اساس چیزی که مهمه براش ازدواج کنه حتی اگه ...

آره همین پسر خالم چون قدش۲متره قد براش مهم بود.زنش قدش۱۵۰😑پسر خالم تا یه زن قد بلند میبینه دیگه لب و لوچشو نمیتونه جمع کنه

آخه فقط و فقط پول ملاکه؟چیزای دیگه ملاک نیس؟

اره عزیزم پول

با پول میتونه بره عمل زیبایی کنه به نظرم مشکل از پسر خالته حتما جوری خودشو نشون داده که بهش اعتماد ندارن اونم از این میسوزع وگرنه زنی که با مرد بی پول ازدواج کنه مطمئنا یا عاشق شده با چشم و دل سیره