2777
2789

بشدت حالم بده یادم میاد از پنج سال قبل اینجا می‌گشتم دنبال تاپیک های ماریا قناد که براش غذا و شیرینی بپزم  اصلا خیلی داغونم فقط یک لحظه‌ یاد اینجا و گذشته افتادم 

لطفاً کودکان من رو ریپلای نکنم در تاپیک های مفید نگم کنید تشکر میکنم 

خب الان چی شده طلاق؟

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

حالا بگذریم از این 

ولی قبلا چقدر نینی سایت و این محیط اینجا  تاپیک های اموزنده و عالی الان همه چیزهای مزخرف میزارن موافقین؟

یکی دروغ میگه شوهرم من رو اینکار کرد

یکی دنبال کد تخفیف اسنپ فود و دیجی کالاست

یکی دنبال حس شیشمه 

و دیگری رخت خواب هاش رو اینجا پهن کرده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا بگذریم از این ولی قبلا چقدر نینی سایت و این محیط اینجا تاپیک های اموزنده و عالی الان همه چیزها ...

بله خوشبختانه سرچ که میکنیم میتونیم تاپیک های مفید پیدا کنیم تاپیک های الان همه توشون دعوا ناراحتی 

بله

لیاقت ندارن .. اکثر خانما اینطورن صدشونو می‌زارن و خالصانه عاشقن اما اونا یک موجودات عجیبی هستن 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
لیاقت ندارن .. اکثر خانما اینطورن صدشونو می‌زارن و خالصانه عاشقن اما اونا یک موجودات عجیبی هستن

مهمون با عشق لباس عروس تن کردیم و رفتیم خونه شوهر اینم عاقبتمونه

مهمون با عشق لباس عروس تن کردیم و رفتیم خونه شوهر اینم عاقبتمونه

دقیقا همینطوره...خیانت کرد؟ 

بله خوشبختانه سرچ که میکنیم میتونیم تاپیک های مفید پیدا کنیم تاپیک های الان همه توشون دعوا ناراحتی

دقیقااااااا واقعا الان اگه تاپیک های مفید پیدا کنیم خیلیه 

همه چیز های مزخرف تازه چشم و هم چشمی ام بماند اینجا که هیچ رواجشم میدن!نشده که بریم چهار تا نصیحت درست باشه چهارتا تجربه،اخه ملت ماام دنبال همچین چیزها ان وقتی حمایت میکنن براشون پست میزارن خب باعث دیده شدن میشه 

ولی اگر تو یک تاپیک پربازدید راجب ادبیات و فرهنگ هنر دیدی

اگر راجب مسائل روانشناسی دیدی یا مثلا اشپزی کیک و دسر و شیرینی اموزش هاشون

حتی اگر راجب مطالب اموزشی و یا درسی دیدی 

ولی تاپیک های پر بازدید همه راجب جاری مادر شوهر و نحوه کتک زدنشونه همه اسکرین شات پیام های فحش همسرشونه 

و یا حتی عکس اش و شلم شورباشون 

که البته خب عکس هم برای سرگرمی و اینا بد نیست که ولی خب مفید هم نیست 

و خب جالبیش اینه کاش حتی راجب مسائل زندگی دو نفره هم کاش راست باشه از نحوه تایپ کردنشون نعلومه دروغ دارن میگن🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

دقیقااااااا واقعا الان اگه تاپیک های مفید پیدا کنیم خیلیه همه چیز های مزخرف تازه چشم و هم چشمی ام بم ...

بله دقیقا من بچه سقط کرده بودم بشدت حالم بدو و داغون بود دیشب اومدم نی نی سایت یکی نوشته بود بچم باهوشه نیز خوشه موهاش طلاییه رفتم تو تاپیک با عشق منتظر عکس بودم عکس عروسک فرستادن یعنی دیگه تهش بود واقعا 

نه متاسفانه خانوادش تو زندگیمون دخالت میکردن

اینجوری بیشتر آدم میسوزه..کاش خیانت بود دلیل قانع کننده 

اینجوری بیشتر آدم میسوزه..کاش خیانت بود دلیل قانع کننده

ای کاش خیانت دیده بودم یعنی هربار یادم میاد که بهم میگفتن دست پختت خوبه چقدر تمیزی با خودم میگم یعنی منو کلفت میدیدن اصلا روان ندارم دیگه خانواده خودم هم دخیل بودن اما بازم ضربه ها از اونطرفم شدت می‌گرفت انگار همه منتظر جدایی من بودن

ای کاش خیانت دیده بودم یعنی هربار یادم میاد که بهم میگفتن دست پختت خوبه چقدر تمیزی با خودم میگم یعنی ...

نمیشد با خودش یک قراری بزاری ک ب حرف هیچکی اهمیت ندید؟