2777
2789

بچه ها پدریزرگم چند وقتیه فوت کرده هوش به خواب بابام میاد که بیا یا مثلا. برات غذا کنار گذاشتم منتظرم که بیای 

عموم دختر عموم هنه دوستای بابام و کای ادم دیگه هم خواب دیدن بابام دور از جون فوت کرده 

بع. پیش بابا بزرگمه 

به نظرتون تعیبرش چیه 

از استرس دیگه دارم میمیرم 

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم.                        امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمر بابات زیادمیشه

رزق روزیم نصیبش میشه

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

عمر بابات زیادمیشهرزق روزیم نصیبش میشه

انشالا نمیدونم 

همش گریه میکنم نکنه زبونم لال بابام چیزش بشه 

از بس که از هر کی میپرسم میگه اینا تعیبر خوبی نداره 

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم.                        امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم 

انشالا نمیدونم همش گریه میکنم نکنه زبونم لال بابام چیزش بشه از بس که از هر کی میپرسم میگه اینا تعیبر ...

این خواب معمولا نشون دهنده نیاژ به ارامش و فراموش کردن فقدان پدر بزرگتون هست و همچنین نشون دهنده نیاژ به گذراندن مراحل سوگواریست این خواب ها منعکس کننده ی غم و دلتنگی شما و دیگران نسبت به پدر بزرگتونه
نه اتفاق واقعی در اینده

اکانت دست دو مهربون❤️

این خواب معمولا نشون دهنده نیاژ به ارامش و فراموش کردن فقدان پدر بزرگتون هست و همچنین نشون دهنده نیا ...

مرسی عزیزمم خیلی‌ لطف کردی دورت بگردم