2777
2789

دیشب اینجا بودیم قرار بود امروز بریم هی براشون اینکارو بکن و اونکارو بکن هی اصرار شام بمون یکم شوهرم برو بیرون تا شام بخور که دیرمون شد حالاهم تشریف برده ی جا کار داشته گفته بیام ی کاری میکنیم که مطمعنم این ساعت شب میکه دیره مجبورم به زور امشبم اینحا بمونم من اصلا راحت نیستم خونه بقیه بمونم همینطوری دو رپز تعطیله باشد تشریف بیاریم اینجا یا مادرش امر داره الان مونده این نصفه شب برم یا بمونم اگه بمونمم فردا بهم خیلی سخت میگذره به زور باید اینجارو تحمل کنم درضمن ماشین نداریم که الان راحت راه بیوفتیم بریم هوووف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن اگه نزدیک هستین برگردین خونه خودتون

نزدیک نیستیم دورم نیستیم ولی خونشون ی جا هست پدرش باید مارو تای جا میرسوند که اونم خسته بود خوابید 

خیلی حرصم گرفته که من از قبل گفتم امشب میخوام برم و شوهرم هیچ به خودش نزاشته ولش کنی همش میخواد اینجا بمونه

نزدیک نیستیم دورم نیستیم ولی خونشون ی جا هست پدرش باید مارو تای جا میرسوند که اونم خسته بود خوابید خ ...

ماشین مگه ندارین؟

لررررررررری شااااااااد پلی کن🤪🤪🤪                                 https://uupload.ir/view/mohsen_nasry-kahah_shekal_0fvf.mp3                           

یه شبه برای خودت سختش نکن

اخه همیشه تعطیلات بناممون همینه  اولیا بار نیست به زور موندم اصلا اینحا راحت نیستم بهم بد میگذره  فقط در حد ی شب برام قابل تحمله   از طرفیم دارم از بیخیال بودن شوهرم حرص میخورم که نصفه شب بهم میگه بریممم؟ 

اخه همیشه تعطیلات بناممون همینه اولیا بار نیست به زور موندم اصلا اینحا راحت نیستم بهم بد میگذره فق ...

امشب و هیچی نگو هر وقت رفتین خونه خودتون باشوهرت مفصل با مهربانی در موردش صحبت کن و به نتیجه برسین 

این بار که گذشت  دفعه بعدی به همسرت بگو عزیزم منو میزاری خودت میری دنبال کار من اینجا هم موذبم هم حوصلم سر میره ، با هم بریم بشینیم برگردیم      باهاش صحبت کن 

دفعه دیگه خواستی بیایبهش بگو میخوام برگردم اگه بد قولی کنی نمیامالانم نشون نده ناراحتی لجبازی کنی بد ...

ننمیتونم همیشه اینطوری بیام که قبلا همینکارم کردم گفتم اگه نیایی نمیام  اونم اقا به غرورش بر میخوره بگه حرف ترو گوش مردم میگفت حالا بیا بریم ولی قول نمیدم 

نه از این خبرا نیست من بیام شوهرم مل داره کل تعطیلاتو اینحا باشه من دیکه حالم داره از اینجا بهم میخوره