2777
2789

دخترخالم دیووانههه پسرعموشه

خانواده عموش فامیلن و رفت و امد داریم

(خالم و شوهرش پسرخاله و دخترخاله هستن)

بعد زنعموش با اونیکی جاریش صمیمی تره و طبق حرفای دخترخالم ، قصد داشته که دخترشونو برای پسرش بگیره.

البته حقم داشت ، یه دختر بی نهایت زیبا و مودب و خوشتیپ

هرچی بگم کم گفتم

از طرفی خاله خودم (یه خاله ی دیگم) برای پسرش قصد زن گرفتن داشت، پسرخالم خیلی پسر خوبیه واقعا آقاس ، همه چی داره ، خونه ، ماشین ، طلا ، همه چیزش تکمیله . ظاهرش خیلی خوبه(چون پسرخالمه اینو نمیگم ، واقعا خوشگل و خوشتیپه)

خلاصه خالم دنبال یه دختر خوب براش میگشت‌

...

حالا این یکی خالم که دخترش عاشق پسرعموشه ، خبر نداشت که دخترش چی تو دلش میگذره ، یبار داشتم با خالم حرف میزدم بهش گفتن فلانی (دختر همون جاریش) چقد خوشگل و فلان..بعد یهو خالم گفت اره واقعا دخترخوبیه کاش بگیریمش برای فلانی (پسر اونیکی خالم)

...

بعد به خالم گفتن ، پسرخالم رفت خواستگاریش و هم دختر و هم پسر عاشق هم شدن..خیلی بهم میان ، خانواده دو طرف خیلی راضی و خوشحال هستن.

۹ ماهی میشه که باهم حرف میزنن و از هم خوششون اومده و چند روز دیگه هم نامزد میکنن.

حالا دخترخالم میگه دیشب عموم (بابای همون پسرعموش) به بابای دخترخالم گفته خیلی از (دخترت)خوشم میاد دختر خوبی و خاکی هست🥲

به نظرتون ، این یعنی اینکه به دخترخالم چشم دارن یا بی منظور گفته؟ خیلیییییی دوست دارم به عشقش برسه🥺

خیلی گناه داره.لطفا براش دعا کنید.

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظرم نسبت به اینهمه ازدواج فامیلی مثبت نیست 

ان شاالله خوشبخت بشن 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

وای نمیشه فهمید باید براشون اسم میزاشتی انقدرم توضیحات نمیدادی در کل اینکه بابای پسره بگه چه دختر خوبی دلیل نمیشه بخان بگیرنش برا پسرشون نمیتونه که بیاد بگه چه دختر مزخرفی داری همه از هم تعریف میکنن اینو نمیگم بزنم تو ذوقش فقط میگم که سر همچین حرفی یه وقت امیدوار نشه و بعد ناراحت بشه  

خیلی پیچیده بود ، خیلی بد تعریف کردی برای مخاطبی ک تو فامیلتون نیستاینقدر اینیکی اونیکی کردی گیج شدی ...

خالم و شوهرش دخترخاله و پسرخالن

یعنی مادرشوهر خالم میشه  ، خاله ی خالم

دخترخالم عاشق پسرعموشه

ولی مادر پسرعموش قصد داشت دختر اونیکی جاریو برای پسرش بگیره

الان یکی دیگه از خاله هام دختر اون جاری رو برای پسرش گرفت

بعد بابای پسره ، یعنی عموی دخترخالم به شوهرخالم گفته از دخترت خوشم میاد

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

گییییج شدمایشالله بزسن بهم

ببخشید ننیدوسنتم چطور بنویسم که متوجه بشید

وای نمیشه فهمید باید براشون اسم میزاشتی انقدرم توضیحات نمیدادی در کل اینکه بابای پسره بگه چه دختر خو ...

😪 دخترخالم امیدوار شده بود