2777
2789
عنوان

قانون پارکینسون

87 بازدید | 17 پست

بچه ها این قانون میگه هر کاری هر قدر که بهش زمان بدی طول میکشه با این موضوع چقدر موافق هستین ؟ 

مثلا به نظرتون میشه کار سه سال رو تو یک سال انجام داد؟ 

متوجه نشدم ؟

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نفمیدم یکم بیشتر توضیح میدین؟

مثلا میگی اتاقم رو باید تو دو روز جمع کنم دو روز طول میکشه ولی مثلا بگی تو دو ساعت باید جمعش کنم تو دو ساعت جمع میشه میگه به هر کاری همونقدر که زمان بدی طول میکشه 

دیگع نه وقایع طبیعی رو خواهر من😂😂😂مثلا کار کردن یا درس خوندن اینا منظورش هست

🤣🤣اوکی قانع شدم ولی واقعا یه سری کارها باید تو زمان خودش انجام بشه یا حتما باید اون مدت زمانش طی بشه تا درست از آب دربیاد

مثلا میگی اتاقم رو باید تو دو روز جمع کنم دو روز طول میکشه ولی مثلا بگی تو دو ساعت باید جمعش کنم تو ...

متوجه شدم

از نظرم،یه سری کارا،مثل جمع کردن اتاق چیزیه که دست خودته کاملا،میشه راحت انجامش داد و بله،هرچقدر که بهش تایم بدی انجام میشه

اما یه سری کارا که علاوه بر خودتون به افراد دیگه هم ربط پیدا میکنه به نظرم نمیشه این قانون رو براش به کار برد..

البته فکر می‌کنم منظور از قانون پارکینسون همون قدرت کلام باشه که هرچی بگی همون اتفاق میوفته،بهش باور دارم؛اما یه جاهایی به نظرم نمیشه. 

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 
🤣🤣اوکی قانع شدم ولی واقعا یه سری کارها باید تو زمان خودش انجام بشه یا حتما باید اون مدت زمانش طی ب ...

اره مثلا ورزش کردن به نظرم خوب طول میکشه عضله ها ساخته بشن روند طبیعی بدن شامل این قانون نمیشه مثلا بدن سازی کشتی طول میکشه ولی یاد گرفتن حرکت هاش تو یک سال اوکی میشه به نظرم 

میشه برام مثال بزنی؟ یعنی واقعا میشه کار مثلا ۳ سال رو تو یک سال کرد ؟

عزیزم من خیلی توکار قانون حذبم مصلن ی کاری رو همینطوری براش ی زمان میزارم و اون ندت در منار شکرگذاری وتجسم سازی تلاش هم میکنم من کاری ک برام غیر ممکن بود تو همون تاریخی خودم مشخص کردم قشنک اتفاق افتاد هرچی میرفتم حلوتر ب خواستم بیشار نزدیک میشم

متوجه شدماز نظرم،یه سری کارا،مثل جمع کردن اتاق چیزیه که دست خودته کاملا،میشه راحت انجامش داد و بله،ه ...

اره به نظر من تو درس و کار کردن اینا جواب میده ولی مثلا توی ورزش خوب روند بدن دست آدم نیست درسته با ورزش طولانی سریع تر عضله رشد میکنه ولی خوب بازم صبر میخواد