2777
2789

عدم درک توجه محبت خودخواه خودبین ازخودراضی ازخودمتشکر خودشیفته لجباز بهونه جو ایرادگیر 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

متنفری یا بی تفاوت؟

دو مقوله جداست اگه مورد اول رو درک میکنی بخاطر اینکه خودتو هنوز نبخشیدی با توجه به عمق و درک افراد تو تعریف معنی و هدف زندگی متفاوته از یه موضوع مادی کوویک میتونه باشه تا تهش که زندگی بر باد رفته ایه که روژ به روز میزان خشم و تبعا تنفر و خشم و صدمه روحی متفاوته....

ولی اگه بی تفاوتی  به این معناست که به مرور زمان برای رسیدن به خواستهای نسبیت ترجیح دادی خودتو با شرایط وفق بدی و با این موضوع کنار اومدی و ترجیح دادی وفق بدی بسته به شخصیت محافظه کار یا آرمانگرا متفاوته....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سوال باید تصحیح شه، که چرا یکنفر از دیگری متنفر میشه 

بنظرم یکی از دلایلش اینه که  چون اونو جوری که هست قبول نکردم  و میخوام  ایشون  آدمی باشه که من تو  ذهنم خلق کردم

اول باید طرف مقابلمون. رو همونطوری که هست باور و قبول کنیم و‌بپذیریم، بعد براساس تواناییها و خلقیبات و فهم و شعور و‌ درکش از مسائل،  ازش انتظار داشته باشیم

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

این سوال باید تصحیح شه، که چرا یکنفر از دیگری متنفر میشه بنظرم یکی از دلایلش اینه که چون اونو جوری ...

قبول .ولی وقتی قبول کردی زندگی مشترک رو شروع کنی باید درک متقابل داشته باشی برای ادامه زندگی از بعضی رفتارات بگذری بعضیاشون جایگزین کنی

قبول .ولی وقتی قبول کردی زندگی مشترک رو شروع کنی باید درک متقابل داشته باشی برای ادامه زندگی از بعضی ...

کاملا قبول دارم، متاسفانه بعضی از ما میخوایم طرفمون کاملا مطیع و‌ منقاد ما باشه بدون این که ما هم کمی چیزی بشیم که اون میپسنده

البته این، یه موضوع کاملا دوطرفه‌س

ضمنا این رو هم باید در نظر داشته باشیم که معمولا آدما عوض بشو‌ نیستن و تغییرناپذیرن، فقط میشه گاهی از موضع و‌نظرشون عدول کنن یا بخاطر طرف مقابل( که میتونه( همسر، فرزند، خانواده، دوست و‌دیگران باشه) برخلاف رای و نظرشون عمل کنن

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای