2777
2789
عنوان

قرص ویزان

511 بازدید | 12 پست

سلام. من ماه پیش از روز اول پریودیم به گفته پزشک ویزان مصرف کردم ۲۸ روزه بود دو تا ورق ۱۴ عددی.حدودا ۱ هفته اس تموم شده. دو روزم از موعدم میگذره پریود نشدم!! پریودیام منظمه. کسی تجربه خوردن ویرانو داشته؟ شما هم بعدش پریود نشدین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم کیستم به گفته ی دکترم به اندازه نارنگی بود ولی خداروشکر با ویزان رفع شد،که این اواخر ۱/۲۵۰خریدم هر بسته رو،حتی دیگه بااین قیمتم سخت پیدا میکردم که مجبور شدم از خارج از کشور تهیه کنم،چند بسته اضافی دستمه، اگه کسی خواست خبر بده

@miss_darvishyi

ایدی تلگراممه

سلام من چند دوره ویزان خارجی مصرف کردم و نتیجه دیدم و سایز کیست با هر دوره کوچیکتر می‌شد و علائم خاصی نداشتم . الان به تجویز پزشک نباید مصرف قرصو ادامه بدم(بخاطر بارداری) و چند بسته ازین قرص دارم که تا سال ۲۰۲۵ تاریخ دارن. اگر کسی خواست اطلاع بده 09015099531 

شماره تماس👆👆👆

سلام منم کیستم به گفته ی دکترم به اندازه نارنگی بود ولی خداروشکر با ویزان رفع شد،که این اواخر ۱/۲۵۰خ ...

سلام عزیزم.منم دکترم برام ویزان تجویز کرده.حتما باید از روز اول پریودی مصرفش کنم؟

سلام قرص ویزان مصرف میکردم ، تحت نظر دکتر اصف جاه بودم خدا روشکر دکتر گفت دیگه لازم نیست مصرف کنم

۳ بسته ویزان دارم که تاریخشون تا ۲۰۲۶ و ۲۰۲۵ هستش

اگه کسی خواست به این شماره مسیج بده 

۰۹۱۲۳۰۰۴۶۰۲

سلام من کیست ده سانتی اندو دارم یه دکتر بهم گفت قرص ویزان بخورم هنوز نخوردم میخوام یه دکتر دیگه هم ب ...

عزیزم شما چیکار کردی؟ ب منم میگم ویزان بخور میترسم میگن ریسک سرطان بالا میبره تو فامیل یه نفر این موردی داشتیم بنده خدا گرید۴گرفت الان منتظر مرگ