سلام. من ماه پیش از روز اول پریودیم به گفته پزشک ویزان مصرف کردم ۲۸ روزه بود دو تا ورق ۱۴ عددی.حدودا ۱ هفته اس تموم شده. دو روزم از موعدم میگذره پریود نشدم!! پریودیام منظمه. کسی تجربه خوردن ویرانو داشته؟ شما هم بعدش پریود نشدین؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام منم کیستم به گفته ی دکترم به اندازه نارنگی بود ولی خداروشکر با ویزان رفع شد،که این اواخر ۱/۲۵۰خریدم هر بسته رو،حتی دیگه بااین قیمتم سخت پیدا میکردم که مجبور شدم از خارج از کشور تهیه کنم،چند بسته اضافی دستمه، اگه کسی خواست خبر بده
سلام من چند دوره ویزان خارجی مصرف کردم و نتیجه دیدم و سایز کیست با هر دوره کوچیکتر میشد و علائم خاصی نداشتم . الان به تجویز پزشک نباید مصرف قرصو ادامه بدم(بخاطر بارداری) و چند بسته ازین قرص دارم که تا سال ۲۰۲۵ تاریخ دارن. اگر کسی خواست اطلاع بده 09015099531