2777
2789
عنوان

من این مدلی به شوهرم احترام میذارم

11564 بازدید | 113 پست

هرچی میگه میگم چشم

حتی اگه باب دلم نباشه اگه باب دلم نباشه اینو با حالت چشمام و صورتم نشون میدم که راضی نیستم

صدام رو هیج موقع روش بلند نمیکنم  حتی اگه اون داد بزنه

همیشه اقا صداش میکنم مثلا علی اقا 

دوبار در هفتع لباس های باز میپوشم اما اراستگی همیشه در خونه دارم

همیشه به خانواده اش به خصوص مادرش احترام میذارم هفتع ای یه بار به مادرشوهرم زنگ میزنم احوالپرسی میکنم 

به شدددت هوای پدرشو دارم وقتی میاد خونمون 

حتی یه بار دست پدرش زخم شد شوهرم خونه  نبود اومدم برای پدرش چسب زخم بزنم دست پدرشو بوسیدم 

خانه دار هستم با اینکه ازدواج مون یه جورایی اجبار بود اما دوست دارم زندگیمو حفظ کنم  چون بالاخره زن این خونه هستم

بااینکه شوهرم خیلیی سلطه گره اما باهاش مدارا میکنم و همیشه بهش محبت میکننم 

اونم واقعا هوامو دارم

امیدوارم حضرت فاطمه جواب این کار هایی که میکنم رو بده که مطمئنم میده 

من همیشه تو زندگیم نگاه میکنم بببینم خدا چی گفته همونو انجام میدم  

برده داری نوین تعریف نداره

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب حالا ما چیکار کنیم؟

لعنت به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام این سایت یعنی فحش زشتِ زشتتت به من اگر دیگه بیام این سایت اگر منو دیدید ک نمی بینید دیگه فحش زشت بدیددد