2777
2789

درباره گرما وبی برقی حرف زدم یه کلمه حرف سیاسی نزدم فقط گله بود کاربریمو کلا تعلیق مشکی کردین 

رفت

العانم باکاربری اصلیم فقط نوشتم برق رفت اهواز گرمه خیس عرق شدیم باز سه روزکاربریمو معلق کردین

من دیدم  یکی دونفردارن حرفای بی ربط میزنن تاپیکمو سریع قفل کردم  دقیقامشکل شماچیههههههه 

مردایی هستن که مرتب براخانمای سایت ایجاد نزاحمت میکنن شما اصلااااا برخوردنمیکنید یاتاپیک میزنن خدایاتوبه ببخشید خدارومیگن قبول نداریم شما تعلیق نمیکنید 

امامن راجب گرما وبرق رفتن حرفی میزنم زارت وزورت تعلیق میکنید این چه قانونیه اخه 

بابا یکم برا کاربراتون ارزش واحترام قاعل باشین  

ازکی تا حالا گفتن برق رفت سوختیم ازگرما سیاسی شده مگه من تاپیک قفل نکردم پس مشکلتون باکیه باچیه نه من شمارو میشناسم نه شمامنو 

من تاپیک صلوات برا رهبر عزیزمان هم زدم شماباز یک ما معلق کردین کاربریمو این چه وضعشه اخه  دست به تعلیقتون خیلی ملسه بی دلیل وبادلیل  تعلیق یامعلق میکنید 

فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹

داشتن چندین کاربری ممنوعه

چرا چنتا اکانت همزمان باید داشته باشی

معلومه که تعلیق میشه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داشتن چندین کاربری ممنوعهچرا چنتا اکانت همزمان باید داشته باشیمعلومه که تعلیق میشه

کاربری دخترامه خودمم میام جرم که نیست

فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹

داشتن چندین کاربری ممنوعهچرا چنتا اکانت همزمان باید داشته باشیمعلومه که تعلیق میشه

شما حالت خوبه عزیزم متن رو بخون مشکل من چیز دیگه است

چون اگه از بی برقی حرف بزنی، یه عده فحش به نظام میدن. اگه تاپیک صلوات برا رهبر بزنی، یه عده میان فحش میدن. کلا تاپیک سیاسی میشه

داستان پند آموز: دو دوست به نامهای جعفر میرزا و حشمت خان، با هم قصد سفر کردند. اندکی که از روستا دور شدند، حشمت خان یک درخت را به جعفر میرزا نشان داد و گفت: بیا برویم زیر آن درخت و ناهار بخوریم. جعفر میرزا هم قبول کرد و با هم به زیر آن درخت رفتند و نشستند و ناهار خوردند.

چون اگه از بی برقی حرف بزنی، یه عده فحش به نظام میدن. اگه تاپیک صلوات برا رهبر بزنی، یه عده میان فحش ...

من قفل کردم عزیزم تا دیدم یکی دونفر دارن منحرف حرف میزنن چراباید معلق کنن 

شما حالت خوبه عزیزم متن رو بخون مشکل من چیز دیگه است

جرمه اتفاقا چندین کاربری

و اینکه سیاست سیاسته

اب و برق و گازم به سیاست کشیده میشه

رهبرم فرد سیاسیه

چیزی که ممنوعه واسه همه ممنوعه

به قانون سایت باید احترام گذاشت

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
چون اگه از بی برقی حرف بزنی، یه عده فحش به نظام میدن. اگه تاپیک صلوات برا رهبر بزنی، یه عده میان فحش ...

اون یه عده که میان فحش میدن رو باید شناسایی کن که مشکل دارن..... نه منو

جرمه اتفاقا چندین کاربریو اینکه سیاست سیاستهاب و برق و گازم به سیاست کشیده میشهرهبرم فرد سیاسیهچیزی ...

من قفل کردم  ویک کلمه حرف سیاسی نزدم پس دلیل نمیشه منو معلق کنن کاربریمو

جرمه اتفاقا چندین کاربریو اینکه سیاست سیاستهاب و برق و گازم به سیاست کشیده میشهرهبرم فرد سیاسیهچیزی ...

میگم حالت خوبه شما مشکلت چیه چکار کاربریامن داری کاربریامن اصلا مال بچهامه چه زومی کردیه عجبا

من قفل کردم ویک کلمه حرف سیاسی نزدم پس دلیل نمیشه منو معلق کنن کاربریمو

من یه کلمه گفتم دستور از بالا

منو دو هفته تعلیق کردن.بعد میگی تاپیک زدم چرا تعلیق شدم..

همش تخطی از قانون سایته دیگه

جدیدا سخت میگیرن خیلی

من قفل کردم عزیزم تا دیدم یکی دونفر دارن منحرف حرف میزنن چراباید معلق کنن

نی نی یارها زود رنجن و حساس. من چند ماه پیش، که تاپیک ها و نظرات کنترل میشدن و دیر منتشر میشدن، تاپیک زدم چرا اینجور میکنین و این کنترل کردن رو بردارید. به علت توهین به نی نی یار یه هفته تعلیق شدم. بعد از یه هفته که از تعلیق در اومدم، تاپیک زدم که مگه چی گفتم که تعلیق کردید، چقدر حساسین. دوباره سه روز تعلیق شدم. تاپیک هام هم ترکید.

داستان پند آموز: دو دوست به نامهای جعفر میرزا و حشمت خان، با هم قصد سفر کردند. اندکی که از روستا دور شدند، حشمت خان یک درخت را به جعفر میرزا نشان داد و گفت: بیا برویم زیر آن درخت و ناهار بخوریم. جعفر میرزا هم قبول کرد و با هم به زیر آن درخت رفتند و نشستند و ناهار خوردند.