2777
2789
عنوان

نی نی یار بیالطفاجوابگو باش مشکلتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 22 پست
میگم حالت خوبه شما مشکلت چیه چکار کاربریامن داری کاربریامن اصلا مال بچهامه چه زومی کردیه عجبا

حالم عالیه

واسه بچه هاتم باشه تو داری باهاش پست میذاری

منم میتونم با شماره اقوامم ۵۰ تا کاربری بسازم بگم واسه فک و فامیلامه

حالا تعلیق شد که شد چیکار کنم دلم خنک شد😐😂🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️چی بگم والا

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
من یه کلمه گفتم دستور از بالامنو دو هفته تعلیق کردن.بعد میگی تاپیک زدم چرا تعلیق شدم..همش تخطی از قا ...

خوب براهمه سخت بگیرن بالا توضیح دادم خیلی ازتاپیکا که وحشتناکه بامحتویات زشت  ازاده اما درباره برق سیاسیه عجیبه

فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم عالیهواسه بچه هاتم باشه تو داری باهاش پست میذاریمنم میتونم با شماره اقوامم ۵۰ تا کاربری بسازم ب ...

واقعابرا افکارت وحرفلت متاسفم  واقعا انسانهای خطرناک تودنیا زیادن  نمونش طرزفکروحرفای شما دلت خنک شد ایشالله همیشه خنک بمونه وخدا داغش نکنه برات  متاسفم که با افرادی مثل شما هم کلام میشم..... 

فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹

حالم عالیهواسه بچه هاتم باشه تو داری باهاش پست میذاریمنم میتونم با شماره اقوامم ۵۰ تا کاربری بسازم ب ...

مثل کینه ای ها حرف میزنی چته جانم اینجا  نی نی سایته نه خونت 

واقعابرا افکارت وحرفلت متاسفم واقعا انسانهای خطرناک تودنیا زیادن نمونش طرزفکروحرفای شما دلت خنک شد ...

😂😂😂😂😂😂😂

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
😂😂😂😂😂😂😂

یکم بیشتر رو شخصیتت کارکن 

مثل کینه ای ها حرف میزنی چته جانم اینجا نی نی سایته نه خونت

🤣🤌🏻

🤣🤌🏻

روآب سرد  بخندی خجالت بکش وقتی کسی ناراحته یادت ندادن معدبانه تر رفتارکنی