2777
2789
عنوان

از بچه داری خستم بریدم

4429 بازدید | 146 پست

دو تا پسر دارم تو خونه 

یه دو و نیم ساله 

یه ۶ ساله

دیگه اعصابم نمیکشه 

دلم میخواد سرشون دال بزنم یا بزنمشون 

ولی همش جلوی خودمو میگیرم

دیابت دارم عصبی شدن برام سمه 

دیگه خسته شدم

وقتی خشممو تخلیه نمیکنم میریزم تو خودم بهم فشااااار میاد کم آوردم خدایا کمکم کن

ینی دعواشون نمیکنی؟

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

بعضی وقتا بذارشون پیش مادرشوهرت یا مامانت یا همسرت یکی دوساعت برو بیرون حال و هوات عوض شه

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم

بعد هی میگن بچه بیارید

درک ندارن که

من نمیدونم شاید قدیما میشد

الان نمیشههههه

یه گوهی جایی برو تنها

حسابی داد بزن

جدا لازمه برات

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

ینی دعواشون نمیکنی؟

خیلی کم 

همش میریزم تو خودم 

الان با بدختی خوابیدن خب

بعد باید منتظر شوهر باشم از سر کار بیاد شامشو بدم چاییشو بدم.جاریم امروز یه کاری کرده رفته رو نروم باید در جریان بذارمش تا بعدا داستان نشه 

دلم میخواد الان تو سکوت کپه سربرندارم رو بذارم

بعضی وقتا بذارشون پیش مادرشوهرت یا مامانت یا همسرت یکی دوساعت برو بیرون حال و هوات عوض شه

هیج کس این کارو برام نمیکنه که برم استراحت کنم فقط؟در مواقع ضروری مثل دکتر مادر و خواهرم نگه میدارن اونم فقط میرم دکترو برمیگردم سریع دیر کنم خواهرم زنگ میزنه کجایی 

یه ۵ ساله دارم یه دو ساله 

امروز قابلمه برنجو چپه کردن 

نشستم اون وسط های های گریه کردم 😑😂عرررر میزدما شوهرمم خواست ارومم کنه به اونم پریدم بنده خدا گرخید رفت جمع کنه یه داد زدم نمیخووواد گفت باشه دست نمیزنم باز غر زدم منتظر بودی بگم نمیخواد بری بیااا جمممع کننن😑😂

گلم روانه دیگه اهن که نیست 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴