2777
2789

بچه ها ما یکی از طبقه هامون مستاجرن

دو تا دختر دوقلو ۶ ۷ ساله دارن 

بقیه ساختمون همه مون فامیل هستیم جز اون طبقه و عموما کلید در واحد پشت دره برای اینکه رفت و امدمون زیاده و همه هم همو میشناسیم 

بعد این دو تا دختر همش توی طبقه ها ولن 

و همینطوری کلید پشت در باشه یهو درو باز میکنن میان توی خونه مون

من قبلا بهشون تذکر داده بودم که باید در بزنن و اگر کسی درو باز کرد یا گفت بفرمایید بیان تو حتی ی بار بیرونشون کردم گفتم در بزنین بعد بیاین تو

حالا باز الان خوابیده بودم توی اتاق کسی هم خونمون نبود یهو اینا درو باز کردن اومدن توی اتاقم😐😐

منم خیلی سفت و بداخلاق گفتم مگه کسی درو از روتون باز کرد که اومدین داخل ؟ بیچاره ها ترسیدن گفتن در زدیم کسی باز نکرد

منم بیرونشون کردم🥲 وای هم دلم خیلی سوخت که ترسیدن ازم هم خیلی عصبی میشم اه

کار خوبی کردی

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی کسی خونه نیست،  کلید رو بردارین. 

بهتره کلا کلید نذارین

چه اعتمادی دارین اخه؟! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اخه ببخشید کی کلید میزاره پشت در ؟ 

فامیلید که فامیلید وقتی غریبه توی ساختمون هست چه لزومی داره کلید پشت در باشه ؟

اونا بچه‌ن مادر پدر هر چی هم بهشون بگن بازم کاری که دوس دارند میکنن

https://daigo.ir/secret/51641991213   لینک ناشناسمه خوشگلا😇💚