2777
2789
عنوان

دخترای همسایه رو دعوا‌ کردم عذاب وجدان دارم بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 36 پست
وقتی کسی خونه نیست، کلید رو بردارین. بهتره کلا کلید نذارینچه اعتمادی دارین اخه؟!

هممون فامیلیم کسی داخل ساختمون نیست جز خودمون

البته قبول دارم اشتباهه ولی خب خانواده م اینطوری میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا بچه هستن و کنجکاو، ولی کار شما اشتباه هست که در رو باز میذاری

درسته باید اون بچه ها یاد بگیرن بدون اجازه وارد نشن ولی اونا هنوز جا داره یاد گیریشون کامل بشه

کار شما اشتباه هست که در خونه رو از داخل قفل نمیکنی

چرا به مادرشون نمیگی؟ بگو شاید من با شوهرم خلوت کردم بگو شاید لختم اخه زن حسابی به بچه یاد ندادی بی اجازه نیاد خونه ملت ؟ 

الان واقعا تو این دورو زمونه کلید چرا میذارین پشت در یکی در زد میرین باز میکنین دیگ شاید یه دزدی چیزی اومد اخه هر چقدر هم فامیل باشه تو ساختمون 

خوب کردیمامانشون کجاست بگیره اینارو؟

مامانشون ی کم مریض احواله اکثرا پرستار دارن یا توی طبقه ها ولن با بچه های بقیه بازی میکنن یا توی کوچه 

طفلین اینام ولی خب باید ادب داشته باشن 🥲

کار خوبی کردیچقد پروعن اینامن بودم با لگد پرتشون میکردم بیرونصبرت زیاده ها

خوبه ۶سالشونه عجب هیولایی هستین این خانم وقتی می‌خوابه بهتره کلیدو برداره  کار بچه ها و تربیت مادرشان اشتباه بوده ولی مقصرخوداین خانمه که چندتا۶سال سنشه

اخه ببخشید کی کلید میزاره پشت در ؟ فامیلید که فامیلید وقتی غریبه توی ساختمون هست چه لزومی داره کلید ...

اخه اونقدرم بچه نیستن😐 مدرسه می‌رن

منم قبول دارم اشتباهه ولی دیگه خانواده م اینطوری عادت کردن

کلیدو برداریم رفت و آمد زیاده هر پنج دقیقه باید بلند شیم درو از روی یکی باز کنیم😐

کاش من آنقدر بداخلاق نباشم🥲

اصلا خودت سرزنش نکن خیلی هم کار خوبی کردی یعنی که چی مامانشون نیست اینارو جمع کنه 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

خوبه ۶سالشونه عجب هیولایی هستین این خانم وقتی می‌خوابه بهتره کلیدو برداره کار بچه ها و تربیت مادرشا ...

وقتی با چندبار تذکر عین خر نفهمیدن و تکرار کردن حقشون کتکه.

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.

باز خوب کنترل رفتار داری من بودم شاید ی سیلی کوچولوم یا نیشگون میکرفتمشون

خیلی خودمو کنترل کردم وگرنه منم خیلی عصبیم

خودم باردارم توی دلم گفتم فکر کن بچه ی خودت گناه دارن