2777
2789
عنوان

محبت دیدن از پدر چطوریه بچه ها

377 بازدید | 51 پست

من تا بحال محبتی از سمت پدرم ندیدم 

تا حالا منو یه حور خاصی که لذت ببرم صدا نکرده ، خیلی جدیه (: البته بد اخلاق نیس ولی خب خیلی جدیه ...

تا حالا بغلم نکرده اخرین بار تو بچگی بوده یه چیزای محوی یادم میاد ولی دیگه یادم نیس بغلم کنه یا بوسم کنه 

(: 

خیلی دلم میگیره 

من شاید نخوام با پسری برم تو رابطه یا حتی ازدواج کنم 

یعنی من تو بختم نبوده که از سمت یه جنس مخالف مورد محبت قرار بگیرم هیچوقت؟ که اون آدمم تازه پدر خودم باشه؟

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

چه حسی داره وقتی باباتون بهتون میگه عزیزم 

یا دختر قشنگم (: 

یا قربون صدقتون میره؟؟ 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حسی داره وقتی باباتون بهتون میگه عزیزم یا دختر قشنگم (: یا قربون صدقتون میره؟؟

من اصلا بابام باهام حرف هم نمیزنه 

با اون یکی ها خیلی خوبه ها ولی بامن اصلا 

یعنی یک هفته باهم باشیمم یک کلمه حرف نمیزنه باهام 

خب بابای منم اینجوریه اما من میدونم عاشقمه فقط بلد نیست محبتو بروز بده

خب تو میدونی عاشقته ولی من میدونم دوسم نداره تقریبا مطمئنم این خیلی تاثیر داره وگرنه یه جوری باهاش کنار میومدن

چه حسی داره وقتی باباتون بهتون میگه عزیزم یا دختر قشنگم (: یا قربون صدقتون میره؟؟

یکبار فقط یکبار صداش کردم گفت ،جان، قلبم ریخت درحالیکه همسرم همیشه قربون صدقم می‌ره اما هیچ وقت جای محبت پدر رو نمیگیره 

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
من اصلا بابام باهام حرف هم نمیزنه با اون یکی ها خیلی خوبه ها ولی بامن اصلا یعنی یک هفته باهم باشیمم ...

چرا مگه ازت دلخوری خاصی داره؟ یا شایدم بچه بی حاشیه‌ای هستی بهت توجه نمیکنه 

برای ی دختر قطعا سخته که پدرش محبت کلامی و رفتاری نکنه ولی قطعا خیلی خیلی دوستت داره تو برو پیشش باهاش حرف بزن بغلش کن بعضیا سختشونه دیگه و خب بده

من ارتباطم با پدرم خیلی نزدیک و خوبه و این باعث وابستگی زیاده حس اینکه نبینمش ی موقع دیوونم میکنه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

بابای منم دقیقا اینجوریه ولی با این تفاوت که از هر ۱۰ کلمه ای که میگه ۹ تاش تحقیر و توهینه 

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙